Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Ερντογάν (!) προειδοποιεί για την ρητορική μίσους και την ξενοφοβία !

1 σχόλιο Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  23/9/2020

Στο παρακάτω βίντεο ακούγεται ο ισλαμοφασίστας ηγέτης που μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τζαμί να λέει τα εξής :

¨Θα ήθελα τώρα να τραβήξω την προσοχή σας σε ένα πρόβλημα που απειλεί την ανθρωπότητα αλλά για κάποιο λόγο θεωρείται αόρατο. Ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, η ισλαμοφοβία και η ρητορική μίσους έχουν φτάσει σε επίπεδα συναγερμού. Κατά τη διάρκεια της επιδημίας, την ώρα που η ξενοφοβία και ο ρατσισμός έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα, οι πράξεις βίας ενάντια σε ανυπεράσπιστους ανθρώπους, ιδιαίτερα σε βάρος μεταναστών και αιτούντων ασύλου έχουν επιταχυνθεί. Από αυτές τις επικίνδυνες τάσεις που τρέφονται από τις προκαταλήψεις και την αμορφωσιά, περισσότερο από όλους γίνονται θύματα οι μουσουλμάνοι. Αυτοί οι οποίοι είναι κυρίως υπεύθυνοι για αυτήν την επικίνδυνη εξέλιξη είναι οι πολιτικοί οι οποίοι, για χάρη των ψήφων εκτρέπονται σε λαϊκίστικη ρητορική και τα περιθωριακά τμήματα τα οποία εκμεταλλευόμενα την ελευθερία του λόγου νομιμοποιούν τη ρητορική του μίσους. Καλώ όλους τους διεθνείς φορείς επειγόντως να πάρουν πιο απτά βήματα στον αγώνα ενάντια σε αυτήν τη νοοτροπία. “.

Όπως αναφέρει και ο κάτωθι κουρδικός λογαριασμός

¨Απίστευτο !

H χώρα-διευκολυντής της ISIS, η πλέον ρατσιστική, μισογυνική, γεμάτη μίσος, ισλαμιστική, αντιχριστιανική, αντισημιτική, καταπιεστική δολοφονική, φασιστική, ναζιστική, γενοκτονική  χώρα στον κόσμο, μιλά στον κόσμο για ¨ρατσισμό, ξενοφοβία, ισλαμοφοβία και ρητορική μίσους¨ !

 

 

Previous Article

Nέα αρνητικά ρεκόρ της λίρας…

Next Article

Τουρκικές δηλώσεις με απαξίωση για τα Ραφάλ και τον Μακρόν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Όποιος έχει μελετήσει τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο και ειδικά τους Χιτλερικούς, τότε διαπιστώνει με έκπληξη την φοβερή ομοιότητα προσώπων και γεγονότων Ερντογάν και Χίτλερ. Η κύρια διαφορά τους είναι οτι ο Ερντογάν είναι πολύ μικρός και δεν πείθει κανένα, σε σχέση με την πραγματική δύναμη του Χίτλερ και των ορδών του.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *