Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : ¨Αυτοί που μας προκαλούν είναι σαν τα σάπια δέντρα, έτοιμα να πέσουν στην πρώτη καταιγίδα¨…

2 Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 21/9/2020

Στο παρακάτω σημερινό βίντεο ο Ερντογάν ακούγεται να λέει τα εξής :

¨Καθώς τα βήματα της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας έχουν αρχίσει να ακούγονται ακόμη πιο ισχυρά, αυξάνεται και ο πανικός αυτών οι οποίοι επί πολλά χρόνια μας έβλεπαν ως εξαρτώμενο κράτος. Μην ξεχνάτε. Δεν υπάρχει όφελος από τον φόβο του θανάτου.

…..

Αυτοί οι οποίοι μας στήνουν παγίδες αυτοί οι οποίοι μας φέρονται με εχθρότητα και ιδιαίτερα αυτοί που μας επιτίθενται, θέλω να ξέρουν πως δεν θα ξεχάσουμε κανέναν τους.

…..

Το τρανό πλατάνι το οποίο ζει εδώ σε αυτά τα χώματα επί χίλια χρόνια, το οποίο ανανεώνεται συνέχεια, το οποίο έριξε βαθιές ρίζες και άπλωσε τις ρίζες του, για μία ακόμη φορά ξύπνησε και κινητοποιήθηκε. Από την άλλη μεριά αυτοί οι οποίοι μας προκαλούν είναι σαν τα δέντρα  που σαπίζουν από μέσα και αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να καταρρεύσουν στην πρώτη καταιγίδα .

…..

Εμείς δεν αποφεύγουμε ποτέ καμία μάχη. Για να αποδείξουμε ότι αυτό που λέμε δεν είναι μία κενή ρητορική, δεν χρειάζεται καν η εμπειρία της ιστορίας μας των 2000 ή  1000 ετών στα εδάφη μας. Και μόνο οι αγώνες μας της τελευταίας περιόδου είναι αρκετοί.¨

Previous Article

Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Άγκυρα: ¨Δεν έχει νομική ισχύ ο Χάρτης της Σεβίλλης¨…

Next Article

Τούρκος αρθρογράφος : ¨Η ΕΕ ακόμη δεν έχει απομακρυνθεί από το πνεύμα της συμφωνίας του Μονάχου του 38¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Ο άνθρωπος αυτός ζει μέσα στην έπαρση και την αλαζονεία της δύναμης όπως ακριβώς κάνουν τα άγρια θηρία αντιγράφει κείμενα με πολύ κομπασμό από κάποιους σουλτάνους.
    Η Τουρκία του σημερινού Ερντογάν δεν έφθασε ακόμη ούτε στον μεσαιωνα απορώ πώς συζητάνε μαζί του οι Ευρωπαίοι πολιτικοί. Συμφεροντα. Η δημοκρατία των άγριων ζώων.

  2. Ο άνθρωπος είναι για δέσιμο μαζί με τους συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους του. Αφού φανάτισαν εναντίον της Ελλάδος τους Τούρκους πολίτες με ψεύδη, τώρα δίνουν “εξετάσεις’ ποιός θα πεί την μεγαλύτερη βλακεία ή απρέπεια και θα κάνει το πιό εμπρηστικό σχόλιο. Αυτά μετά δεν θα μπορούν να τα μαζέψουν και θα πέσουν μαζί με τα βλαμμένα κεφάλια τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *