Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο Ερντογάν: ¨Το έθνος μας ποτέ δεν απέφυγε μάχη¨

1 Comment Share:

Μία ακόμη φιλοπόλεμη  ομιλία του Ερντογαν

Στο παρακάτω βίντεο ακούμε τον Ταγίπ να λέει μεταξύ άλλων, αυτά :

“Ανακοινώνουμε δημόσια πως η ευημερία των δυτικών χωρών που στηριζόταν στο αίμα, τα δάκρυα, τον πόνο και την εκμετάλλευση του υπολοίπου κόσμου έχει φτάσει στο τέλος της.
Dηλώνουμε ότι βλέπουμε τον πόνο της μετάβασης στην δική μας περιοχή και στον κόσμο σαν ένα προάγγελο μιας νέας και ευλογημένης γέννησης.
Περιμένουμε από αυτούς (τους εχθρούς) μία καθαρή και παλικαρίσια στάση απέναντί μας. Δυστυχώς αυτοί οι οποίοι είναι συνηθισμένοι να αποκομίζουν κέρδη με χτυπήματα κάτω από τη μέση, συνεχίζουν αυτήν τους τη συμπεριφορά και εντός της Τουρκίας και στο εξωτερικό με τον ίδιο ύπουλο τρόπο. Ότι κι αν κάνουν όμως το τέλος του δρόμου τώρα είναι ορατό. Δεν αφήσαμε αναπάντητη την έκκληση της νόμιμης κυβέρνησης της Λιβύης για συνεργασία και δεν σταθήκαμε αναίσθητοι στις κραυγές των καταπιεσμένων στη Συρία. Με την ίδια κατανόηση υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των αδερφών μας του Αζερμπαϊτζάν, να απελευθερώσουν τα κατεχόμενα εδάφη τους και να υπερασπιστούν τη μητέρα τους πατρίδα. Μπορεί να μην τελειώσουν κατά το επιθυμητό όλες οι μάχες, αλλά αυτοί που δεν πολεμάνε έχουν ήδη παραδοθεί από την αρχή χαμένοι και πεσμένοι στην απελπισία. Το έθνος μας για το οποίο είμαστε περήφανα μέλη του, ποτέ δεν απέφυγε μάχη σε καμία περίοδο της ιστορίας του. Ανεξάρτητα από το τι είδους μάχη απαιτούνταν και σε οποιεσδήποτε πεδία, δεν διστάσαμε να την δώσουμε και δεν υποχωρήσαμε.

Όπως το λέμε πάντα, εσείς δεν θα πετύχετε. Δεν θα μπορέσετε να κάνετε αυτή τη χώρα να γονατίσει μπροστά σας. Διότι αυτό που αντιμετωπίζετε τώρα δεν είναι μία χώρα αδύναμη και διστακτικοί όπως στο παρελθόν αλλά ένα έθνος το οποίο προτίθεται να θυσιάσει όλο του το είναι, ακόμα και τη ζωή του στο μονοπάτι για να γίνει η Τουρκία  μεγάλη και ισχυρή.

Previous Article

Ερντογάν : ¨Μακάρι και εμείς να αφήσουμε στα τέκνα μας ως παρακαταθήκη νέες νίκες¨

Next Article

6.898.000 $ από την Ελλάδα μόνο για τις εισαγωγές IOYNIOY απ’ τον νόμο Μούγλων της Τουρκιάς…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Και πιο έθνος δεν απέφυγε μάχη; Γιατί ο Ερντογάν κατάγεται απ’ τη Λαζίκη κι εγώ ξέρω πως όποτε είχαν εισβολείς οι Λάζοι στρέφονταν στον κοντινότερο πάτρονα έε, αυτοκρατορία να τους σώσει. Ώς και σ’ εμάς στράφηκαν για να μην.. αποφύγουν μάχη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *