Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τζιχαντιστής σε τουρκικό κανάλι : ¨Είμαστε έτοιμοι να θυσιαστούμε για το καλό του Οθωμανικού Χαλιφάτου¨

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολογίου 21/1/2020

Παρατηρώντας τις αναρτήσεις στο twitter του λογαριασμού LNA του Χαφταρ, είδαμε το άκρως ενδιαφέρον παρακάτω βίντεο. Πρόκειται για εκπομπή σε ένα από τα τηλεοπτικά κανάλια που συνεχώς υποστηρίζουν τον Ερντογάν στην Τουρκία. Ρωτάει λοιπόν ο δημοσιογράφος ή μεταφραστής έναν αξιωματούχο (Αχμάντ Σιχάμπι) του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (των μισθοφόρων δηλαδή της Τουρκίας)

“Θα στείλει ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός άντρες στην Λιβύη ;”

Και ο κύριος αυτός απάντα τα εξής :

¨Πρώτα ο Θεός θα πάμε οπουδήποτε υπάρχει τζιχάντ. Δεν θα σταματήσουμε. Μόλις τελειώσουμε με την αδικία του Μπασάρ Άσαντ, θα είμαστε από τους πρώτους που θα πάνε οπουδήποτε υπάρχει αδικία. Πρώτα ο Θεός όπως ακριβώς σπάσαμε την αδικία του Μπασάρ,θα σπάσουμε και την αδικία από την οποία υποφέρουν οι αδερφοί μας στο ανατολικό Τουρκεστάν.
Ευχαριστούμε την τουρκική κυβέρνηση και τον μεγαλειώδη τουρκικό λαό. Είμαστε ευγνώμονες προς τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για ότι έχει κάνει για τους ανθρώπους της Συρίας. Σε ανθρωπιστικό, στρατιωτικό και πολιτικό επίπεδο. Δεν μας φέρθηκαν ως Σύριους, αλλά ως αδελφούς. Όπως είπε ο Πρόεδρος Ερντογάν : Εσείς είστε οι μετανάστες κι εμείς οι ensar. Έτσι μας φέρθηκαν.
Είμαστε έτοιμοι να θυσιάσουμε τις ζωές μας τις ζωές των παιδιών και των ενηλίκων για το καλό της πατρίδας μας για το καλό του οθωμανικού χαλιφάτου.

Αυτά προβάλλονται στα κανάλια που υποστηρίζουν τον Ερντογάν στην Τουρκία.

Στην οποία εμείς πηγαίνουμε και αγοράζουμε φτηνά βρακιά, καρότα και αγγούρια….

https://twitter.com/LNA2019M/status/1219555032716193792

Previous Article

92% άνοδος στις πωλήσεις τουρκικών δίκυκλων στην Ελλάδα…

Next Article

Μια ωραία αφίσα για τον ρόλο της Τουρκίας !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *