Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Νόμος είναι το πρόσταγμα του ¨Αρχηγού¨…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου  20/1/2020

Ο πρώην αντιστράτηγος Μετίν Ιγιντίλ είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια επειδή υποτίθεται πως ήταν μέλος αυτού που στην Τουρκία ονομάζεται FETO. Στο 20 Εφετείο Άγκυρας όμως αθωώθηκε και αφέθηκε ελεύθερος !  Μετά από λίγες μέρες όμως συνελήφθη και πάλι και στάλθηκε πάλι για ισόβια !  Όλη η σύνθεση του δικαστηρίου μετατέθηκε δυσμενώς και ήδη άρχισε ΕΔΕ σε βάρος τους !

Δείτε λοιπόν τι δήλωσε ξεδιάντροπα για αυτή την υπόθεση ο Ερντογάν, όπως ακούγεται στο παρακάτω βίντεο :

¨Έγινε ένα πολύ πολύ θλιβερό βήμα. Και το παράξενο είναι το εξής. Εμείς δώσαμε όλες τις σχετικές εντολές, αλλά το ότι το άτομο ή τα άτομα που πήραν αυτή την απόφαση είναι μέλη της FETO, δείχνει το μέχρι πού έχει φτάσει αυτή η ιστορία. Kαι αυτό δείχνει καθαρά και ξεκάθαρα το τι αλλά παιχνίδια μπορεί να υπάρχουν . Αλλά όπως λέμε το δίκιο, αργά η γρήγορα βγαίνει. Σκεφτείτε ένα άνθρωπο τιμωρημένο σε ισόβια κάθειρξη, πάνε και τον αθωώνουν η τον αποφυλακίζουν, πως μπορεί να το κάνει αυτό ένα δικαστήριο ; Πώς μπορούν να κάνουν ένα τέτοιο βήμα ; Αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει κατανοητό. Να είναι καλά όμως ο υπουργός Δικαιοσύνης μας και εισαγγελείς έκαναν τα βήματά τους και μαζί με το υπουργείο Εσωτερικών, με την επιχείρηση που έκαναν τον συνέλαβαν και τώρα είναι στην φυλακή” .

Δηλαδή αν έχεις κατηγορηθεί ως μέλος της FETO, απαγορεύεται η αθώωση στον δεύτερο βαθμό ;

Προσέξτε επίσης πως ο Ερντογάν ΗΔΗ έβγαλε την απόφαση πως και οι δικαστές που έβγαλαν αυτή την απόφαση είναι και αυτοί τρομοκράτες !

Previous Article

Προσπάθεια Χαφτάρ για οικονομική ασφυξία στον φιλότουρκο Σαρράζ…

Next Article

H Σερβία αγόρασε από την Ρωσία το πυραυλικό  αμυντικό σύστημα Pantsir-S1

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *