Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης στηρίζει Ελγκαντούρ με αναφορά στους Ρωμά του Δροσερού !!!

0 σχόλια Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 27/6/2020

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης που ΠΑΝΤΑ υμνεί την Τουρκία, φυσικά και συμπαραστέκεται στον φίλο του τον Ναίμ  Ελγκαντούρ, του οποίου το ΠΑΡΑΝΟΜΟ τζαμί κλείνει διότι απλά δεν έχει άδεια λειτουργίας.

Σε ανάρτηση που έκανε ο Ελγκαντούρ σχετικά με το θέμα αυτό, ο Μέτε σχολίασε ως εξής :

 

¨Αδελφέ μου, περαστικά σας. Εδώ οι αδερφοί μας Ρομά, πήραν άδεια και  άρχισαν να χρησιμοποιούν ένα προκάτ ως μεστσίτ. Οι αστυνομικοί έκοψαν από 10.000 ευρώ πρόστιμο σε έξι νεαρούς, τους τρόμαξαν και τους έβαλαν να το βγάλουν από την συνοικία. Δε επιτρέπουν το εζάν αλλά εκκλησίες υπάρχουν. Επί χρόνια δεν δίνουν άδειες για τα τζαμιά. Υπάρχει λένε δημοκρατία και ισότητα. Σχεδόν καθόλου. Σίγουρα δεν πέρασαν από την Ελλάδα. Υπομονή και εργασία από εμάς και η επιτυχία θα έρθει από τον Αλλάχ¨.

Μπράβο στον κ. Μέτε που αναγνωρίζει επιτέλους πως στο Δροσερό της Ξάνθης οι άνθρωποι είναι Ρωμά. Διότι αυτό που αναφέρει αφορά το Δροσερό. Τώρα λοιπόν  μένει να πάει να βοηθήσει και την κυρία Σαμπιχά Σουλεϊμάν που ως πρόεδρος του συλλόγου ¨Ελπίδα¨ δίνει αγώνα για το καλό των ανθρώπων του οικισμού !

Πέρα από τις πλάκες πάντως, είναι προφανές πως τους Μέτε και Ελγκαντούρ τους συνδέει η μεγάλη αγάπη για την Τουρκία. ‘Αλλωστε και οι δύο προσεύχονται για την Τουρκία…  Τώρα αν αυτή η αγάπη τους είναι εντελώς άδολη, δεν ξέρουμε.

Previous Article

Αυτό δεν συνιστά θέμα προς συζήτηση ;

Next Article

Το προπαγανδιστικό εργαλείο της Τουρκίας προβάλλει την διαδήλωση της ΚΕΕΡΦΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *