Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

DEB-ΠΕΚΕΜ-TOYΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  27/11/2017

 

Οικογενειακές σχέσεις σε τουρκόψυχους φορείς

DEB-ΠΕΚΕΜ-Τουρκικό προξενείο

Ποιες είναι η πρόεδρος του τομέα γυναικών του DEB Ντουιγκού Μουσταφά και η Συντονίστρια Δημοσίων Σχέσεων του DEB Τζιντέμ Ασάφογλου ;

Γνωρίζουμε πως DEB και ΠΕΚΕΜ λειτουργούν σαν να είναι παραρτήματα του τουρκικού προξενείου. Ας δούμε όμως και τις μεταξύ τους οικογενειακές σχέσεις που υπάρχουν

1)      Η Ντουιγκού Μουσταφά –επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB, είναι αδερφή του Ερσίν Μουσταφά-σωφέρ του πρόξενου. Ο αδερφός της δηλαδή ο Ερσίν Μουσταφά πληρώνεται από το προξενείο. Η ίδια ως επικεφαλής του τομέα γυναικών του DEB γυρνά τα χωριά με στόχο να οργανώσει στον τουρκισμό τις μουσουλμάνες γυναίκες.

2)  Ο σύζυγος της Ντουιγκού Μουσταφά είναι ο Ετσεβίτ Εμίν. Ο Ετσεβίτ Εμίν παλιότερα ήταν πρόεδρος στον Σύλλογο Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης , ενώ τα τελευταία χρόνια δουλεύει επίσημα και πληρώνεται από την ΠΕΚΕΜ.

3)  Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του DEB Τζιντέμ Ασάφογλου, είναι σύζυγος του Οζτζάν Μεχμέτ ο οποίος επίσης εργάζεται και πληρώνεται από την ΠΕΚΕΜ. Ο Οζτζάν Μεχμέτ είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιάσμου με την λίστα του δημάρχου Ισμέτ Καντί.

DEB-ΠΕΚΕΜ-Τουρκικό προξενείο…..

Στενές σχέσεις…

Τζιντέμ Ασάφογκου και Ντουιγκου Μουσταφά ε εξόρμηση τους για χάρη του τουρκισμού

Ο Οζτζάν Μεχμέτ με τον πρόεδρο του DEB Τσαβούς

Ο ιδιος με τον Νετζάτ Αχμέτ – πρόεδρο της GTGB .

Previous Article

ΣΥΧΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Next Article

OI ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *