Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Παταγώδης αποτυχία το Βερολίνο

0 σχόλια Share:

Κέιμενο του ιστολογίου 19/1/2020

Μια τρύπα στο νερό

Διαβάζοντας τις πρώτες ειδήσεις ππου έρχονται από το Βερολίνο η εκτίμηση μας είναι πως δεν υπήρξε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα παρά μόνο ευχολόγια.

Δείτε το παρακάτω κομμάτι από τις ειδήσεις και κρίνετε

 ¨Η Μέρκελ ανακοίνωσε δε, ότι οι χώρες – μέλη της Διάσκεψης συμφώνησαν να σταματήσουν την παροχή οποιασδήποτε στρατιωτικής βοήθειας στα εμπλεκόμενα μέρη.

Ειδική αναφορά έκανε και στο εμπάργκο όπλων, με την Καγκελάριο Μέρκελ να επαναλαμβάνει την ανάγκη σεβασμού και αυστηροποίησης της απαγόρευσης πώλησης όπλων στη βορειο-αφρικανική χώρα.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες, υποστήριξε ότι η 10μελής στρατιωτική επιτροπή αναμένεται να συνεδριάσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, στην έδρα του Οργανισμού, στη Γενεύη.

Δεν παρέλειψε, πάντως, να εκφράσει την ανησυχία της διεθνούς κοινότητας για το κλείσιμο των τερματικών πετρελαϊκών σταθμών στη Λιβύη, κατόπιν πρωτοβουλίας αρχηγών φυλών που στηρίζουν τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA)¨

Όπως διακρίνεται δεν υπήρξε καν συμφωνία για εκεχειρία.

Όλα αυτά που διαβάζουμε είναι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ.

Δεν υπογράφτηκε τίποτε.

Το πιο πιθανό είναι πως σύντομα θα αρχίσουν πάλι οι εχθροπραξίες. Επίσης να επισημάνουμε πως ο Ερντογάν μαζί με το επιτελείο του (τον Φιντάν της ΜΙΤ και τον ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου) έφυγαν νωρίτερα, καθώς δεν θελαν καν να παραστούν στην συνέντευξη που ακόμη και τώρα (21:00) δίνει η Μέρκελ. Προφανώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως το επιθυμούσε ο Ταγίπ…

Previous Article

Ειρωνίες του LNA για Ερντογάν και Αλ Σαρράζ

Next Article

Ερντογάν : ¨Η επιθετική συμπεριφορά του Χαφτάρ πρέπει να σταματήσει¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *