fbpx

TourkikaNea.gr

Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ…

0 σχόλια Share:
ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Κείμενο ειδικού συνεργάτη  20/12/2018

 

Παρουσιάστηκαν στην Κομοτηνή οι υποψήφιοι που στηρίζουν η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ). Είδαμε και στις δύο παρατάξεις, ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στα κοινά με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους.

Διαβάσαμε για τα οράματα των δύο (επικρατέστερων) υποψηφίων Δημάρχων για την Κομοτηνή. Σκοπός αυτής της παρέμβασης δεν είναι να σχολιάσουμε τα οράματα ούτε και τα θάματα που περιμένουμε να γίνουν στην πόλη μας αλλά να κάνουμε μια πολύ συγκεκριμένη αναφορά σχετικά στον τρόπο που επιλέγουν υποψηφίους οι δύο επικρατέστεροι. Βλέπουμε λοιπόν στο πλευρό του υποψηφίου κ. Γκαράνη του ΚΙΝΑΛ τον Μολλά Ισά Ριτβάν και στο πλευρό του υποψηφίου κ. Γραβάνη της Ν.Δ. τον Αχμέτ Ερτζάν.

Αυτοί οι κύριοι είναι ήδη δημοτικοί σύμβουλοι .  Αν δούμε το προφίλ τους,  θα παρατηρήσουμε πως δεν ασχολούνται ιδιαίτερα  με αυτό που λέμε “διαχείριση των κοινών της πόλης”. Ο Αχμέτ Ερτζάν σπανίως έρχεται στις συνεδριάσεις, ενώ ο Μολλά Ισά Ριτβάν είναι ένας σύμβουλος που στο δημοτικό συμβούλιο περνάει μάλλον απαρατήρητος. Γιατί όμως αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο κοντά στους υποψηφίους δημάρχους; Τι είναι αυτό που τους εξασφαλίζει τόσους ψήφους και τους κάνει τόσο ελκυστικούς για οποιαδήποτε παράταξη, πλην του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ βεβαίως.

Η απάντηση είναι σχετικά εύκολη. Και οι δύο επιβραβεύονται με μειονοτικούς ψήφους που ¨ρυθμίζει¨ το τουρκικό προξενείο. Και οι δύο, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, χρησιμοποιώντας το κύρος που τους δίνει η θέση τους στο δημοτικό μας συμβούλιο λειτουργούν αναφανδόν υπέρ των τουρκικών συμφερόντων. Τοποθετούνται πολιτικά ΠΑΝΤΑ στην πολιτική γραμμή της τουρκικής κυβέρνησης.

Ο Μολλά Ισά Ριτβάν συμμετείχε σε εκδήλωση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης-Τουρκίας, με αναρτημένη την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης”. Μάλιστα όντας δημοτικός σύμβουλος, είναι τόση η περηφάνια του για την καταγωγή του και τις αξίες των προγόνων του που εξασφάλισε την πινακίδα ΚΟΝ 1453 για το αυτοκίνητό του. Πραγματικά, πως μπορούν οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης να συναγελάζονται με έναν νοσταλγό του οθωμανικού ¨έπους¨ του 1453 ;

Ο Ερτζάν Αχμέτ είναι πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας, μέλη του οποίου αλωνίζουν την Ευρώπη και την Τουρκία, συκοφαντώντας  την Ελλάδα και διεκδικώντας φαντασιακά δικαιώματα. Σαν πρόεδρος του συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας εγκαλούσε τον δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη όταν αναγκάστηκε εκ του νόμου να κλείσει τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ νηπιαγωγεία  που λειτουργούσε ο ανωτέρω σύλλογος, ταυτιζόμενος έτσι πλήρως με τα σχέδια της Τουρκίας για τουρκόφωνα νηπιαγωγεία στην Θράκη. Επίσης είναι ο συνήγορος του ψευδομουφτή Κομοτηνής στις διώξεις που του έχουν ασκηθεί. Μπορούμε να προσθέσουμε κι άλλες δράσεις των ανωτέρω συμβούλων οι οποίες είναι πάντα στο ίδιο ¨κόκκινο¨ πνεύμα.

Η κεντρική ιδέα λοιπόν των επικρατέστερων παρατάξεων των δύο κομμάτων της καταστροφής της χώρας μας , είναι η συλλογή ψήφων με οποιοδήποτε τρόπο, ακόμα και αν δίνουμε έτσι βήμα σε ανθρώπους με θέσεις εχθρικές προς την πατρίδα και τον τόπο μας, ανθρώπους που διαιρούν την τοπική κοινωνία και προάγουν την τουρκική ατζέντα θεμάτων στην καθημερινότητά μας.  Ανθρώπους που  δια του παραδείγματος τους προβάλλουν στον μειονοτικό πληθυσμό σαν επιτυχημένο μοντέλο πολιτευτή, τον άνθρωπο που εργάζεται για τα τουρκικά συμφέροντα. Εάν έχουμε στοιχειώδες αίσθημα επιβίωσης σαν κοινωνία οφείλουμε να απομονώσουμε τέτοιους υποψηφίους. Οφείλουμε να στηρίξουμε μειονοτικούς που πιστεύουν στην κοινή πορεία των σύνοικων στοιχείων και αντιλαμβάνονται πως η απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων στην Θράκη προέρχεται από τις πολιτικές του Ερντογάν και των πρακτόρων του.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην στηρίζουμε παρατάξεις που κάνουν αυτού του είδους τις βρώμικες συναλλαγές. Ας απομονώσουμε τους πράκτορες τουρκικών συμφερόντων και τους συνεργάτες τους. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές ας ψηφίσουμε τους ανθρώπους που νοιάζονται για τον τόπο. Ας δείξουμε στα κόμματα πως οι τακτικισμοί τους εναντίον της πατρίδας μας δεν θα περάσουν.

Ας θυμηθουμε και μερικές σχετικές φωτογραφίες

Καταρχήν στην πρώτη φωτογραφία του κειμένου βλέπουμε συνεδρίαση του ανθελληνικού συλλόγου BTTDD που έγινε το 2011 στην Τουρκία και στην οποία μετείχε ο κ. Ριντβάν Μολλά Ισά.

Α ναι, είχε και την σημαία της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨στην αίθουσα….

 

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Το αυτοκίνητο του κυρίου Ριντβάν Μολλά Ισά…

Του στενού συνεργάτη του υποψήφιου δήμαρχου Κομοτηνής κ. Γκαράνη

 

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Ο κ. Ριντβάν Μολλά Ισά μαζί με τον δήμαρχο Κομοτηνής και τον κ. Γκαράνη στην δεξίωση για την ίδρυση της λεγόμενης ¨Τουρκικής Δημοκρατίας¨….

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Εδώ ο κ. Ριντβάν Μολλά Ισά μαζί με τον γνωστό για την ανθελληνική του διεθνώς δράση Χαλίτ Χαμπίπογλου-πρόεδρο της ABTTF.

 

 

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Επισκεψη συμπαράστασης του κ. Ριντβάν Μολλά Ισά στο κόμμα της Άγκυρας το DEB.

 

 

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Εδώ ο κ. Ερτζάν Αχμέτ στα γραφεία της παράνομης ¨Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨.

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Εδώ ο κ. Ερτζάν σε επίσκεψη του στο τουρκικό προξενείο. ΠΑΝΤΑ παρίσταται στις εκδηλώσεις του προξενείου.

ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ...

Εδώ ο κ. Ερτζάν μαζί με τους φίλους του, τον πρόεδρο του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς και τoν Λεβέντ Σαδίκ Αχμέτ…

Οι χριστιανοί συνυποψήφιοι τους, στα ψηφοδέλτια των κ. Γκαράνη και κ. Γραβάνη, τα ξέραν αυτά ;

Και τώρα που τα έμαθαν πως αισθάνονται ; 

Ή μήπως σκασίλα τους για ολα αυτά, αρκεί ¨ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΣ¨ ; ….

Previous Article

ΣΟΚ ΣΤΟ PYD ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.