Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αλαατίν Τσακιτζή, ένας αρχιμαφιόζος, εκτελεστής και φίλος του τουρκικού καθεστώτος…

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 20/11/2020

Στο παρακάτω βίντεο αναφέρονται στα αγγλικά τα εξής :

Τούρκος αρχιμαφιόζος απειλεί ηγέτη της αντιπολίτευσης Ο Αλλατίν Τσακιτζή ένας πασίγνωστος Τούρκος αρχιμαφιόζος αποφυλακίστηκε το 2020. Ο Τσακιτζή είναι γνωστό για τους δεσμούς του με το κόμμα Εθνικιστικής Κίνησης (ΜΗΡ). Καταδικάστηκε για σύσταση και διοίκηση εγκληματικής οργάνωσης, για εντολή δολοφονίας, για ηθική αυτουργία σε επίθεση και για προσβολή του προέδρου Ερντογάν. Φυλακίστηκε το 1995 για συμβόλαιο που είχε κάνει για την δολοφονία της συζύγου του μπροστά στα μάτια του γιου του, πριν φύγει για το εξωτερικό. Ο ηγέτης του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, την προηγούμενη εβδομάδα, επέκρινε την κυβέρνηση για επιείκεια απέναντι στους “αρχιμαφιόζους και εμπόρους ναρκωτικών”. Ο Κιλιτσντάρογλου δήλωσε “Θα σταματήσεις να αποφυλακίζεις αρχιμαφιόζους και εμπόρους ναρκωτικών όταν φυλακίζεις εγκληματίες σκέψης ; ”

Δημοσιογράφοι και πολιτικοί κρατούμενοι εξαιρέθηκαν από μία αμφισβητούμενη αμνηστία που υιοθετήθηκε τον Απρίλιο. Ο Τσακιτζή προειδοποίησε τον Κιλιτσντάρογλου :” Εσύ και τα στελέχη του κόμματος σου λέτε πως δεν υπάρχει δημοκρατία στην Τουρκία και μιλάτε ενάντια στον Πρόεδρο… Αν υπήρχε δικτατορικό καθεστώς στη χώρα μας όλοι σας θα είχατε παλουκωθεί…Πρόσεξε τα βήματά σου”..

Ο ηγέτης του κόμματος της Εθνικιστικής Κίνησης Ντεβλέτ Μπαχτσελί, υποστήριξε τον Τσακιτζί δηλώνοντας πως “Αγαπάει την πατρίδα και το έθνος του” και ότι ήταν “σύντροφος μου“. Το τουρκικό κράτος έχει ιστορικούς δεσμούς με τη μαφία. Ο Τσακιτζή εργάστηκε σαν εκτελεστής σε βάρος του ΠΚΚ και του Μυστικού Στρατού για την Απελευθέρωση της Αρμενίας (ASALA). Το κόμμα CHP πρόσφατα επίσης δέχτηκε επικρίσεις για σύνδεσμος με τον Τσακιντζί. Ο δήμαρχος αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν συνάντησε τον σακιτζί τον Οκτώβριο. Το Twitter αργότερα έσβησε την απειλή που είχε κάνει ο Τσακιτζή.¨

Στην φωτογραφία διακρίνεται ο Τσακιτζή με τον δήμαρχο της Αδριανούπολης Γκιουρκάν.

Previous Article

Απόπειρα αυτοπυρπόλησης μπροστά στην νομαρχία…

Next Article

¨Φέρετε τα χρήματα σας στην Τουρκία¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *