Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο-“Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία θα εξολοθρευτούν ενώ η Τουρκία θα μείνει όρθια”….

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 22/3 2020

Η είδηση δεν είναι οι @@@@ριές που λένε αυτοί οι σχολιαστές, αλλά ότι αυτά λέγονται σε ένα μεγάλο φιλοκυβερνητικό κανάλι της Τουρκίας.

Τα ακούς αυτά και καταλαβαίνεις με τι “ταΐζουν” τους θεατές τους….
Η μετάφραση στα ελληνικά από αυτά που είναι υποτιτλισμένα έχει ως εξής :

Ο Τραμπ δήλωσε πως “έχουμε τέτοια όπλα που κανείς δεν γνωρίζει”. Μετά εμφανίστηκε αυτός ο κορονοϊός. Μετά ο Αμερικανός πρόεδρος είπε πως αυτό θα τελειώσει τον Απρίλιο. Τώρα λέει πως οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν για το εμβόλιο και σύντομα θα αρχίσουν να το χρησιμοποιούν. Το μεγαλύτερο ξέσπασμα συνέβη στην Νέα Υόρκη. Η Νέα Υόρκη είναι οικονομική πρωτεύουσα του κόσμου. Είναι ένα μέρος όπου το βαθύ κράτος των ΗΠΑ διεξάγει έναν πόλεμο ενάντια στις πλούσιες εβραϊκές οικογένειες. Υπάρχει ένας πόλεμος εκεί μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσιγκτον. Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Τελ Αβίβ, είναι τα μέρη όπου ζουν οι πλούσιες οικογένειες. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι το ξέσπασμα υπήρξε σε αυτά τα μέρη.
…..
Κάποιοι εδώ εξολοθρεύονται.Πιστεύω πως Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, όλοι στην Ευρώπη θα εξολοθρευτούν. Το Ισραήλ επίσης θα εξαφανιστεί και αυτό προς όφελος της Τουρκίας. Ο πρόεδρός μας ο Ερντογάν λέει το ίδιο πράγμα. Οκτώ μήνες πριν ο Τραμπ ανακήρυξε την FED, την κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ, ως το μεγαλύτερο του εχθρό. Η FED είναι η τράπεζα των οκτώ πιο πλουσίων οικογενειών στον κόσμο.
……
Οπως είπε και ο Βill Gates, θέλουν να το ρυθμίσουν αυτό με έναν ιό και όχι με πυραύλους. Δεν ξέρω ποιος θα απομείνει όρθιος αλλά σίγουρα θα είναι η Τουρκία.
…..
Μπορεί να δούμε την ξακουστή Ευρωπαϊκή Ένωση να περιμένει στην πόρτα της Τουρκίας.
……
Μπορεί να υπάρξουν μέρες κατά τις οποίες αυτοί που έχουν την Τουρκία στο περίμενε, να σταθούν και να περιμένουν στην πόρτα της Τουρκίας.
……
Μιλούσαμε τις προάλλες για τη Ρωσία. Η Ρωσία είναι ήδη τελειωμένη. Θα είναι ένα θαύμα αν μπορέσει ο Πούτιν να σταθεί στην εξουσία.
……
Η Δύση άρχισε για πρώτη φορά να αισθάνεται τον φόβο του θανάτου.”

 

Πρέπει να έχουν βρει πολύ ωραία “χορτάρια” που καπνίζουν εκεί στην Τουρκία….

Previous Article

Toν σκότωσαν οι αλλόφυλοι την ώρα που κρατούσε το άγιο δισκοπότηρο…

Next Article

Δημοσίευσε είδηση για δύο θανάτους από τον κορονοϊό και κατέληξε έτσι…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *