Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τα εθνικά συμφέροντα είναι πάνω απ τα ανθρώπινα δικαιώματα

No Comments Share:

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ίσως έφθασε η ύστατη στιγμή να πράξουμε αυτό που χρόνια αποφεύγαμε , αγνοούσαμε ή φοβόμασταν. Η ανάγκη και οι εξελίξεις ,βλέπετε , δεν γνωρίζουν απο κομματικές σκοπιμότητες , μικροπολιτικά πάθη και εθνικά κόμπλεξ . Όπως λέγαν και οι Αρχαίοι προγονοί μας «τού γάρ πολέμου οι καιροί ού μενετοί» . Δηλαδή , οι ευκαιρίες στον πόλεμο δεν περιμένουν. Και γίνεται λόγος για πόλεμο επειδή ακριβώς πρόκειται για πόλεμο , ακήρυκτο και υβριδικό.

Όσα , τόσα χρόνια τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης φοβόντουσαν να θίξουν υπό τον τρόμο ότι θα τους στιγματίσουν ως «ξενοφοβικούς» και «ρατσιστές» , τώρα που η υπομονή και η αγαθοσύνη των Ελλήνων τελείωσαν , τολμούν να δείξουν και να αναπαραγάγουν την φρικαλεότητα της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού ζητήματος από την Τουρκία .

Θα πρέπει , λοιπόν , θα αναλογιστούμε ως λαός αν πράγματι πιστεύουμε στην σημασία και αναγκαιότητα ύπαρξης του Έθνους . Αν όχι , τότε θα κριθούμε από την Ιστορία . Αν ναι , τότε θα πρέπει να πράξουμε αυτά που οφείλουμε στις μελλοντικές γενεές . Επί του πρακτέου να συμφωνήσουμε ως Έθνος αν θέλουμε την συνέχεια του ή την παρακμή και στο τέλος την εξαφάνισή του . Μπορούμε να δεχθούμε περισσότερους μετανάστες απ ότι μπορεί να φιλοξενήσει η χώρα ; Θα πρέπει η Ελλάδα και η Ευρώπη να σταθούν αρωγοί σε κάποιον που έρχεται από την Αλγερία ή ακόμα και από την Βενεζουέλα για να αναζητήσει ένα καλύτερο μέλλον ή χειρότερα – στην περίπτωση των μαχητών απ το Ιντλίμπ ή των Τουρκμένων από την Βόρεια Συρία ή των Ουιγούρων από την Κίνα- για να επιβιώσουν καθώς ξέρουν πως με τα εγκλήματα πολέμου και την τρομοκρατία που διέπραξαν στην χώρα τους , θα εκτελεστούν αν επιστρέψουν; Ακόμα θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν επιθυμούμε την δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού . Αν θέλουμε δηλαδή , το Έθνος να γίνει απλά πληθυσμός και η Χώρα , να γίνει χώρος .Μπορούν η Ελλάδα και η Ε.Ε. να αφομοιώσουν ετερογενείς πληθυσμούς , οι οποίοι σε αντίθεση με τους γείτονες Αλβανούς είναι κατά 90% Άντρες χωρίς οικογένεια και διέπονται από μια κουλτούρα και έναν τρόπο ζωής όχι Ευρωπαϊκό αλλά  ούτε καν Βαλκανικό . Σεβαστός ο πολιτισμός του κάθε ανθρώπου αλλά το ζήτημα εν προκειμένω είναι πως θα αφομοιωθεί στο κράτος φιλοξενίας.

Επιπροσθέτως θα πρέπει να απαντηθεί ένα κρίσιμο ερώτημα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα υπερέχουν τον εθνικών συμφερόντων ; Η απάντηση που δίδεται από τις εξελίξεις είναι πως αυτά τα δυο σίγουρα δεν συμβιβάζονται. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα, υπό την προϋπόθεση πάντα ότι πιστεύουμε στο Έθνος , ότι τα εθνικά συμφέροντα είναι πάνω απ τα ανθρώπινα δικαιώματα και αυτό γιατί τα ανθρώπινα δικαιώματα εργαλειοποιούνται ,όπως είδαμε , ευκόλως από πανούργους ηγέτες που εποφθαλμιούν να καταπατήσουν την εθνική μας ταυτότητα και κυριαρχία . Όπως δεν νοείται Έθνος χωρίς Δημοκρατία έτσι δεν νοείται Έθνος χωρίς Ανθρωπισμό και αντιστρόφως. Συμπεραίνουμε ,λοιπόν, πως πυξίδα θα πρέπει να είναι το Έθνος γιατί χωρίς αυτό δεν μπορεί να διασφαλιστεί τίποτα . Μόνο μέσα από ένα Κράτος που προάγει την ευνομία και τον φιλελευθερισμό μπορεί να επέλθει ευημερία για την Κοινωνία και το Έθνος.

Εν κατακλείδι , τα εθνικά συμφέροντα είναι το πάν καθώς αυτά ταυτίζονται και συμβιβάζονται με την θέληση και τα συμφέροντα του Λαού .

Θα πρέπει όμως να γίνει και μια νύξη προς τους δικαιωματιστές όλων των πολιτικών αποχρώσεων , αυτούς που μιλάνε για ανθρωπιστική κρίση για ρατσισμό και μισαλλοδοξία . Αυτοί , βρίσκονται διαχρονικά εκτός τόπου και χρόνου. Απτό παράδειγμα : Όταν οι σλαβομακεδόνες της φιλοναζιστικής οργάνωσης Οχράνα είδαν πως ηττήθηκαν στην Μακεδονία , βρήκαν στέγη στον ΔΣΕ για να εξυπηρετήσει τα ιμπεριαλιστικά και εθνικιστικα σχέδια του Τίτο . Αυτοί των οποίων οι προπάτορες αγκάλιασαν ναζιστές και τους μετέτρεψαν εν μια νυκτί σε κομμουνιστές αγωνιστές δεν μπορούν σήμερα να μας κουνάν το δάχτυλο . Όλοι κρινόμαστε αλλά κάποιοι θα κριθούν περισσότερο στην Δύση των γεγονότων και την λήξη των τρεχόντων εξελίξεων. Και αυτοί δεν είναι άλλοι απ τους εθνομηδενιστές…

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ – Προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών (Πάντειο)

Previous Article

Βίντεο τουρκικά ΜΑΤ να πετάνε δακρυγόνα στην ελληνική πλευρά !

Next Article

Τούρκος ΥΠΕΞ: ¨Οι Έλληνες πυροβολούν πισώπλατα τους μετανάστες¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *