Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 20/7/2017

Στα γεγονότα Γκεζί ο διαδηλωτής Σαρίκαγια έχασε το μάτι του από δακρυγόνο της αστυνομίας. Από τοτε λοιπόν παλεύει να βρει το δίκιο του. Δείτε τώρα την τελευταία δικαστική εξέλιξη όπως την περιγράφει iστοσελίδα Diken

“Εισαγγελέας προς δικαστή: Εάν ασκήσω δίωξη, μετα θα ψάχνω μέρος στο χάρτη να με διορίσουν

Ο Τολγκά Τσακίρ δικηγόρος του Σαρίκαγια είχε μια ενδιαφέρουσα αλλά και ενδεικτική της κατάστασης συνομιλία με τον εισαγγελέα της υπόθεσης τον Μπουρχάν Γκιοργκουλού.

Ο εισαγγελέας.Γκιοργκουλού αφού άκουσε τον Τσακίρ του είπε: Κύριε συνήγορε καλά τα λέτε. Εγω βρίσκομαι εδώ ενα χρόνο (Γραφείο Εγκλημάτων Υπαλλήλων) και εδώ υπάρχει μια στημένη τάξη, μια παράδοση και ένας τρόπος συμπεριφοράς. Γνωρίζετε πως σχετικά με τα γεγονότα Γκεζί, δίωξη ασκήθηκε μόνο σχετικά με τον φάκελο του Μπερκίν Ελβάν και αυτό επειδή υπήρξαν αντιδράσεις στην κοινή γνώμη. Άλλωστε και εσείς και εμείς ξέρουμε πως άλλη δίωξη σε βάρος υπαλλήλου σχετικά με τα γεγονότα Γκεζί δεν ασκήθηκε.”

Απέναντι σε αυτά τα λόγια ο δικηγόρος Τσακίρ του είπε “Φερθείτε θαρραλέα και ας είστε εσείς αυτός που θα ετοιμάσει το πρώτο κατηγορητήριο.” Τότε ο Γκιοργκουλου του είπε πως “Όχι εγώ δεν.μπορώ να ετοιμάσω κάτι τετοιο”.

Όταν ο Τσακίρ του είπε πως “Έχετε στα χέρια σας φάκελο εγκλήματος.Υπάρχουν μέσα ονόματα και οι σχετικοί αριθμοί των αστυνομικών.Υπάρχει πολίτης που έχει χάσει το μάτι του, αλλά εσείς ετοιμάζεστε να αρχειοθετήσετε την υπόθεση. Για ποιό λόγο; ” , ο εισαγγελέας απάντησε ως εξής: “Εάν εγώ εξέλθω των συνηθειών και παραδόσεων αυτου του γραφείου, θα με καλέσει ο αρχιεισαγγελέας και δεν θα έχω τι να του πω. Διότι ή θα με αποβάλλουν από το επάγγελμα ή θα ψάχνω μέρος στο χάρτη να με διορίσουν. Συγχωρέστε με κύριε συνήγορε, αλλά και εγώ είμαι υποχρεωμένος να σκεφτώ τα παιδιά μου και τον εαυτό.μου”.

Previous Article

H XAΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΚΑΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

Next Article

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *