Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΙΖΟΥΝΤΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ

1 Comment Share:

Και τώρα ¨σκότωσαν¨ τους Αρμένιους στην Ριζούντα

Την ώρα που ακόμη είναι στο μυαλό τα ρατσιστικά πανό και συνθήματα από το συλλαλητήριο για το Χότζαλι, τώρα κατά τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Ριζούντας σκότωσαν σε αναπαράσταση Αρμένιους. Ο δήμαρχος έβγαλε μίσος για την Γαλλία και τους Αρμένιους.

 Την ώρα που παραμένουν ζωντανά στην μνήμη τα συνθήματα και πανό τύπου ¨Αρμένιοι δολοφόνοι¨, ¨Είστε όλοι Αρμένιοι, είστε όλοι βρωμιάρηδες¨, και ¨Μια βραδιά ξαφνικά θα ορμήξουμε¨, από την διαμαρτυρία που έγινε στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης για την σφαγή στο Χότζαλί, και η μετατροπή της σε ρατσιστική διαμαρτυρία, πάλι σε τελετή κατά τα ¨Ελευθέρια Ριζούντας¨ σκότωσαν σε αναπαράσταση Αρμένιους. Στην τελετή για την 94η επέτειο από την ¨σωτηρία της πόλης από την εχθρική κατοχή, οι Αρμένιοι παρουσιάστηκαν ως εγκληματίες που βιάζουν γυναίκες και σκοτώνουν τους πάντες, νέους και γέρους όσους βγούνε μπροστά τους. Ακολούθως οι ¨γενναίοι Τούρκοι νέοι¨ σκοτώνουν τους Αρμένιους και ¨σώζουν την Ριζούντα¨.

Η τελετή άρχισε με κατάθεση στεφάνου και ανάγνωση των τηλεγραφημάτων στην πλατεία Δημοκρατίας. Στην τελετή για την ¨Σωτηρία της Ριζούντας από την εχθρική κατοχή¨ παίχτηκε ένα θεατρικό με μια βαριά μυρωδιά ρατσισμού και μίσους. Ο εχθρός ήταν καθορισμένος : Αρμένιοι. Νέοι ηθοποιοί υποδύθηκαν τους Αρμένιους. Με μαχαίρια στα χέρια και όπλα στην μέση επιτέθηκαν στα τουρκικά χωριά. Άντρες γυναίκες, μικρούς-μεγάλους, όλους τους σκότωσαν. Στο τέλος όμως νέοι που αναπαριστούσαν την τουρκική πολιτοφυλακή βγήκαν στην σκηνή. Σκότωσαν τους Αρμένιους την ώρα που ακόμη τα μαχαίρια τους έσταζαν αίμα, και έσωσαν πρώτα τις απαχθείσες γυναίκες και μετά την Ριζούντα.

Ο δήμαρχος δεν ξέχασε την Γαλλία

Την τελετή παρακολούθησαν ο νομάρχης Ριζούντας Σεϊφουλάχ Χατζημουφτούογλου, ο διοικητής Στρατοχωροφυλακής Ριζούντας συνταγματάρχης Τουρχάν Ταλού και ο δήμαρχος Ριζούντας Χαλίλ Μπακιρτζί.

………………

Εφ. Ταράφ 4-3-2012

 

Σχόλιο : Κι όμως βρήκαμε βίντεο αυτής της θεατρικής ομάδας. Η ιστορία είναι απλή. Οι Αρμένιοι αιχμαλωτίζουν γυναίκες και έναν γέρο. Στη διάρκεια της αιχμαλωσίας σκοτώνουν ένα παιδί, για να νικηθούνε λίγο μετά από τους Τούρκους που σώζουν τις γυναίκες. Δείτε το είναι μικρής διάρκειας, και βασικά συγκρίνετε το με τις αντίστοιχες ελληνικές ομάδες θεάτρου….

Previous Article

Η ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ…

Next Article

ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΤΜΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *