Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Ο καλύτερος τρόπος θεραπείας του τουρκικού σώματος από τα μικρόβια : Σφαγή¨….

No Comments Share:

ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Όταν η εκκαθάριση των εσωτερικών όγκων (μη μουσουλμάνων) κατέστη πρώτη δουλειά, η εθνική προσοχή στράφηκε προς την Σμύρνη¨ – (Κιουστσούμπασι Εσρέφ, 1913) Αποτέλεσμα : Διωγμός Ελλήνων 1913-1914

¨Με ρωτήσατε πώς εγώ ως γιατρός σκότωσα ζωές. Η απάντηση είναι: Οι Αρμένιοι ληστές ήταν επιβλαβή μικρόβια που είχαν μολύνει το σώμα αυτής της χώρας. Δεν είναι καθήκον του ιατρού να σκοτώσει τα μικρόβια;” (Νομάρχης του Ντιγιαρμπακίρ Δρ. Ρεσίτ, 1918) Αποτέλεσμα: 1915 Αρμενική Γενοκτονία.

Έχουμε τέτοιους Αρμένιους, Έλληνες και Εβραίους που ζούσαν στη χώρα μας, που για τριάντα χρόνια ποτέ δεν πλήρωναν φόρους και δεν έδωσαν στρατιώτες. Στόχος μου είναι να τους συντρίψουμε, να τους καταστρέψουμε.¨ (βουλευτής Μαλάτιας Φείζ Εφέντι 1921) Αποτέλεσμα: Σφαγή του Κότσγιρί του 1921.

¨Το Ντέρσιμ αποτελεί ένα κακό σπυρί για την κυβέρνηση της Δημοκρατίας. Είναι απολύτως απαραίτητο για την ασφάλεια της χώρας να γίνει σε αυτό το σπυρί μία επέμβαση και να αποτραπούν οι επίπονες δυνατότητες του. (Πολιτικός Επιθεωρητής Χαμντί Μπέι, 1926) Αποτέλεσμα: Οι σφαγές του Ντέρσιμ 1937-1938.

¨Για μία ακόμη φορά με πίστη σκεφτήκαμε ότι : Στα τουρκικά εδάφη δικαίωμα να ζουν, πρέπει να έχουν μόνο οι Τούρκοι. Πλέον δεν θέλουμε ανάμέσα μας, αυτούς τους μπάσταρδους με τα διάφορα εθνικά τους ονόματα. Ο καλύτερος τρόπος θεραπείας τουρκικού σώματος από τα μικρόβια : Σφαγή!” (Νιχάλ Ατσίζ 1934) Αποτέλεσμα: τα γεγονότα της Θράκης του 1934.

¨Οι Κούρδοι είναι οπλισμένοι, μπορεί να επαναστατήσουν ενάντια στο κράτος. Για αυτό προληπτικά ας συγκεντρώσουμε 5.000 ή 2.500 άτομα και αυτά να τα καταστρέψουμε ή να τα κρατήσουμε σε στρατόπεδα¨ ( διοικητής του στρατού ξηράς Τζεμάλ Γκιουρσέλ, 1958) Αποτέλεσμα : Οι δικές του 1949, το στρατόπεδο Σεβαστείας και χιλιάδες δίκες, εξορίες και σφαγές μέχρι σήμερα.

“Αν δεν πάρουν τον σωστό δρόμο, αν οι ορεινοί Τούρκοι (Κούρδοι) δεν κάτσουν ήσυχα, τότε ο στρατός δεν θα διστάσει να αποφασίσει και να κατεδαφίσει τις πόλεις και τα χωριά τους. Θα σχηματιστεί μία τέτοια λίμνη αίματος, που και αυτοί και η χώρα τους θα εξαφανιστούν” (ΠτΔ Τζεμάλ Γκιουρσέλ)

Αϊσέ Χούρ – Ιστορικός

 

Previous Article

Μιλώντας για τους Κούρδους αγωνιστές : ¨Δηλητηριώδη παράσιτα¨ !

Next Article

Πρόεδρος της βουλής: ¨Τα καλόβουλα βήματα προς την Ελλάδα μένουν αναπάντητα¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *