Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΧΡΑΝΤ ΝΤΙΝΚ

No Comments Share:

Απόφαση στην υπόθεση Ντινκ : Οργάνωση δεν βρέθηκε

Το 14ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης ανακοίνωσε την απόφαση στην δίκη του Χραντ Ντινκ-αρχισυντάκτη της εφημερίδας Άγος που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης πριν από 5 χρόνια, Οι ¨Φίλοι του Χραντ¨ διαμαρτυρήθηκαν με συνθήματα για την απόφαση

Το 14ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης επέβαλε ποινή ισόβιας καθείρξεως στον ήδη κρατούμενο Γιασίν Χαγιάλ για δολοφονία εκ προθέσεως του Χραντ Ντινκ. Το 14ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης στην υπόθεση για την δολοφονία του Ντινκ αθώωσε όλους τους κατηγορουμένους για την κατηγορία ¨μέλους ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης¨. Το δικαστήριο αθώωσε τον κρατούμενο κατηγορούμενο Ερχάν Τουντζέλ για την κατηγορία του ¨ηθικού αυτουργού στην δολοφονία¨ και τον τιμώρησε σε 10,5 χρόνια φυλάκιση για την βομβιστική επίθεση στα Mc Donald’s.

………………………

Εφ. Ραντικάλ 17-1-2012

Σχόλιο : Όπως αναμενόταν δηλαδή, καταδικάστηκαν οι ¨χρήσιμοι ηλίθιοι¨. Μια απόφαση παρωδία, καθώς όλοι εκείνοι που τους κατεύθυναν, που τους φυτίλωσαν κ.λ.π. έμειναν στο απυρόβλυτο…Μεταξύ αυτών και ο διαβόητος απόστρατος ταξίαρχος Βελί Κιουτσούκ. Ο… συμπαθητικός αυτός κύριος που κρατείται τώρα στα πλαίσια της υπόθεσης Εργκενέκον, ήταν εκ των ιδρυτών της JITEM (δολοφονίες, εκβιασμοί, εμπόριο ναρκωτικών κ.α), ενώ διατέλεσε και διευθυντής του περιοδικού Yeni Batı Trakya Dergisi που αφορούσε την Ελληνική Θράκη….

 

Previous Article

ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ

Next Article

ΘΡΑΚΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΚΤΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *