Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEO BINTEO ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΑΝΤ ΝΤΙΝΚ

No Comments Share:

9 χρόνια μετά αποκαλύφθηκε βίντεο από την δολοφονία του Χραντ Ντινκ… Επ΄αυτοφόρω η κοινότητα Γκιουλέν !

Το βίντεο που αποκαλύπτεται 9 χρόνια μετά από την δολοφονία του Χραντ Ντινκ, αποκαλύπτει έναν – έναν το ποιοι ήταν οι τότε αξιωματικοί που στήριξαν και λειτούργησαν ως ηθικοί αυτουργοί για τον εκτελεστή Ογούν Σαμάστ.

Οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας που δείχνουν τους αξιωματικούς αυτούς να κάνουν αναγνώριση στο σημείο όπου έγινε η δολοφονία, αποδεικνύσει αναμφισβήτητα το ότι την δολοφονία Ντινκ την διέπραξε η κοινότητα Γκιουλέν

ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ

Μετά από 9 χρόνια αποκαλύφθηκε το πιο σημαντικό στοιχείο σχετικά με την δολοφονία του εκδότη της εφημερίδας Άγος Χραντ Ντινκ, που έγινε κατά την εποχή της συμμαχίας ΑΚΡ-Γκιουλέν. Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο φιλοκυβερνητικό κανάλι A Haber, διακρίνονται 6 στελέχη της υπηρεσίας πληροφοριών της στρατοχωροφυλακής (που πρόσφατα συνελήφθησαν ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETÖ) να κάνουν επιτόπια έρευνα στο σημείο του φονικού και να σχεδιάζουν μαζί με τον Ογούν Σαμάστ.

http://www.abcgazetesi.com/hrant-dink-cinayetinin-goruntuleri-9-yil-sonra-ortaya-cikti-cemaate-sucustu-27585h.htm
6/9/2016
Σχ : Μόνο ολιγόφρων ή τουρκόψυχος δεν παραδέχεται πια, πως τον Αρμένιο δημοσιογράφο Χραντ Ντινκ τον σκότωσε το τουρκικό κράτος.

Previous Article

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΞ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ

Next Article

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *