Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΣΤΑΣΗ ΦΟΡΕΑ ¨ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ¨

No Comments Share:

Εντολή από τον Ερντογάν : Θα συσταθεί αυτόνομη υπηρεσία για απαντήσεις στους ισχυρισμούς περί αρμενικής γενοκτονίας

Στην επικαιρότητα του Aνωτάτου Συμβουλίου διαβούλευσης που έγινε υπό την προεδρία του ΠτΔ Ερντογαν, βρέθηκε η πρόταση για την σύσταση μιας νέας αυτόνομης και πολιτικής δομής για να απαντά και  να αναπτύσσει στρατηγική ενάντια στους ισχυρισμούς περί αρμένικης γενοκτονίας. Ο Ερντογάν μετά από την ενημέρωση έδωσε εντολή για την έναρξη των απαραίτητων εργασιών.
…..
Σχετικά με αυτό το θέμα ενημέρωσε ο Τζεμίλ Τσιτσέκ που ήταν αυτός που υπέβαλε την πρόταση στο Συμβούλιο, όπως και ο σύμβουλος του ΠτΔ ο Σεγίτ Σερτσελίκ.  Στην συνεδρίαση αναφέρθηκε πώς δεν υπάρχει κάποιος φορέας για να αναπτύσσει στρατηγική και επιχειρήματα σε αυτό το θέμα.  Τα σχετιζόμενα με το θέμα υπουργεία επεμβαίνουν αλλά όπως αναφέρθηκε δεν έγινε  δυνατή η εξέλιξη μιας συνολικής πολιτικής. Στην ενημέρωση αναφέρθηκε ότι το αρμενικό λόμπι δεν υπέβαλε ισχυρισμούς περί γενοκτονίας στο διεθνές δικαστήριο λόγω της πιθανότητας απόρριψης αλλά πρόσφατα άλλαξε την στρατηγική του.
…..

Sputnik 23/6/2020

Σχ. : Ενάντια στους αντίστοιχους ισχυρισμούς για Ποντιακή Γενοκτονία προφανώς δεν χρειάζεται σύσταση φορέα γιατί απλά οι ελληνικοί ΕΠΙΣΗΜΟΙ φορείς δεν θέτουν το θέμα…

Previous Article

¨Αν υποχωρήσουμε τώρα σε αυτές τις απαιτήσεις τους, την αμέσως επόμενη μέρα θα μας ζητήσουν κάτι ακόμη μεγαλύτερο¨…

Next Article

Σύλληψη 4 στην Πόλη ως υπόπτων για κατασκοπεία υπέρ της Γαλλίας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *