Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Επιστολή Ερντογάν στον Αρμένιο Πατριάρχη Τουρκίας κατά την επέτειο της Αρμενικής Γενοκτονίας

0 σχόλια Share:

Ο Πρόεδρος Ερντογάν έστειλε επιστολή στον Αρμένιο Πατριάρχη της Τουρκίας Mασαλιάν

Ο Ερντογάν αρχίζει την επιστολή του με τήν φράση ¨Αιδεσιμότατε Σαχάκ Μασαλιάν, Αρμένιε Πατριάρχη της Τουρκίας και διακεκριμένα μέλη της αρμενικής κοινότητας, σας χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό” και αναφέρει ότι η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών τους συνεχίζει να αυξάνεται ισχυρότερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που  περνάνε μαζί με ολόκληρο τον κόσμο.
Προσευχόμενος στον Κύριο να φτάσουν στο μέλλον με πιο ενωμένο τρόπο και με ισχυρότερα συναισθήματα ενότητας και αλληλεγγύης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λέει τα εξής:

¨Θυμάμαι με σεβασμό τους Οθωμανούς Αρμένιους που έχασαν τη ζωή τους κάτω από σκληρές συνθήκες του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που προκάλεσε μεγάλες θλίψεις στους λαούς του κόσμου και εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στα εγγόνια τους. Με την ευκαιρία αυτή, εύχομαι το έλεος του Αλλάχ σε όλους τους Οθωμανούς πολίτες που πέθαναν κατά τη διάρκεια αυτής της οδυνηρής περιόδου. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέψαμε ούτε ένας πολίτης μας να υποστεί ενόχληση ή διακρίσεις λόγω της πίστης ή της ταυτότητας του και ποτέ δεν θα το κάνουμε.

……

Όλοι γνωρίζουμε τους κύκλους που εργάζονται για να δημιουργήσουν εχθρότητα από το παρελθόν αγνοώντας την ενότητα μας που προέκυψε από το στήθος της Ανατολίας. Ενώ επιθυμούμε και εργαζόμαστε για ένα μέλλον γεμάτο ενότητα, ευημερία και ηρεμία, είναι η πιο σημαντική επιθυμία μας είναι να μην επιτρέπονται οι κύκλοι που στοχεύουν στο αντίθετο. Με αυτές τις σκέψεις στο μυαλό μου, θυμάμαι για άλλη μια φορά με σεβασμό και έλεος τους Οθωμανούς Αρμένιους τους οποίους χάσαμε κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ειρήνη σε σας¨.

https://www.iletisim.gov.tr/english/haberler/detay/president-erdogan-sends-letter-to-armenian-patriarch-of-turkey-masalyan

24/4/2020

Σχ. : Η ιστοσελίδα αυτή είναι η Διεύθυνση Επικοινωνίας της (Ερντογανικής)  Προεδρίας της Δημοκρατίας.  Τι να γράψει κι ο Ταγίπ ; Ότι πριν από 105 χρόνια οι πρόγονοι τους έκαναν ένα ακόμη τεράστιο έγκλημα-γενοκτονία; Δεν μπορεί. Οπότε γράφει εκθέσεις…

Previous Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ : ¨ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ¨….

Next Article

Ο 6 ΕΤΩΝ ΝΤΑΒΟΥΤ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *