Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

No Comments Share:

…………..

Σύμφωνα με την είδηση από την Μιλάτ, στην εθνική εκκαθάριση που γίνεται στην Συρία, ενεπλάκησαν και οι Αρμένιοι. Το καθεστώς του Άσαντ, στο Χαλέπι μετά από την συνοικία του ΠΚΚ και των Σιιτών που έστησε, τώρα εγκαθιστά εκεί και Αρμένιους που φέρνει από την Αρμενία.

Ο αντιπρόεδρος της αρμενικής κυβέρνησης Νικόλ Πασχινιάν, αύξησε τους πόρους  στον προϋπολογισμό του 2019 που προορίζονται για τους Αρμένιους που στάλθηκαν στο Χαλέπι.

Το καθεστώς του Άσαντ που δεν θέλει να αφήσει το Χαλέπι (που είναι μια από τις πολιτιστικές πρωτεύουσες του Ισλάμ)  στους πραγματικούς του ιδιοκτήτες, φέρνει Αρμένιους από τον Λίβανο και την Αρμενία και του εγκαθιστά στην περιοχή εκεί. Οι Αρμένιοι εγκαθίστανται σε μια περιοχή της παλιάς πόλης έκτασης 360 στρεμμάτων.  Πριν από τον πόλεμο ζούσαν στο Χαλέπι  4 εκ. κάτοικοι , ενώ στην Παλιά Πόλη ζούσαν 110.000 άνθρωποι σε 16.000 κατοικίες.

……………

https://www.yeniakit.com.tr/haber/abdnin-kirli-oyunu-musluman-sehrine-ermenileri-yerlestirdiler-545123.html

15/11/2018

Σχ: Το μίσος των ισλαμιστών αυτών κάφρων για τους Αρμένιους φτάνει στην παράνοια. ¨Φέρνει¨ λέει Αρμένιους ο Άσαντ στο Χαλέπι ! Μα τι είναι οι άνθρωποι, πρόβατα; Προφανώς πρόκειται για παλιούς κατοίκους που έντρομοι από την επέλαση των ανθρωποειδών της ISIS (που υποστήριζε και υποστηρίζει και η Τουρκία) είχαν εγκαταλείψει τις εστίες τους. Αλλά ακόμη και αυτό τους ενοχλεί, διότι είναι ΑΡΜΕΝΙΟΙ . Και αυτό είναι μεγάλο έγκλημα !   Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων, από αυτά που κάνουν στα κατεχόμενα της Κύπρου , όπου κουτσοί-στραβοί παίρνουν υπηκοότητα από το ψευδοκράτος, αρκεί να προέρχονται από την μάνα-πατρίδα…

Previous Article

OI ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ¨ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ…

Next Article

ΑΝΤΙΚΑΤΟΧΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *