Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

No Comments Share:

 

 

Ελεύθερος αφέθηκε ο δράστης που επιτέθηκε στην εκκλησία στο Καντίκιοϊ

Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερο, το άτομο που είχε γράψει συνθήματα στον τοίχο της αρμενικής εκκλησίας Σουρπ Τακαβορ στο Καντίκιοι και είχε ρίξει πολλά σκουπίδια μπροστά στην πόρτα της.

Ο 45 ετών Σερντάρ Κ. που συνελήφθη σχετικά με το περιστατικό, μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στη αστυνομία, μεταφέρθηκε στην εισαγγελία Ανατολίας-Κωνσταντινούπολης που διεξάγει την σχετική έρευνα.

Στην κατάθεση του στην εισαγγελία, ο Σερντάρ Κ. είπε πως μια μέρα πριν το περιστατικό ο ίδιος είχε κολλήσει μια αφίσα του Ατατούρκ και συνέχισε λέγοντας: ¨Όταν την επομένη είδα πως την είχαν κατεβάσει εκνευρίστηκα. Στις 30/4/2018 σε ώρα που δεν θυμάμαι, έγραψα συνθήματα στον τοίχο της εκκλησίας και έριξα σκουπίδια που συγκέντρωσα από κάδους σκουπιδιών που βρισκόταν στον περίγυρο.¨

Ακολούθως ο Σερντάρ Κ. μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με αίτημα από την πλευρά της εισαγγελίας για  επιβολή περιοριστικών όρων κι απελευθέρωση του.  Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο με τον όρο να υπογράφει δύο φορές την εβδομάδα στο αστυνομικό τμήμα.

http://haber.sol.org.tr/toplum/kadikoydeki-kiliseye-saldiran-kisi-serbest-birakildi-236566

2/5/2018

Σχ: Σε μια χώρα όπου μια δασκάλα φυλακίζεται μαζί με το μωρό της επειδή  δήλωσε ¨Να μην πεθαίνουν  παιδιά¨,  αυτό το άτομο αφήνεται ελεύθερος. Ας το έκανε σε τζαμί και θα βλέπατε την διαφορά….

Previous Article

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 75ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Next Article

ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΡΚΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ TOY EBROY

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *