Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΜΕΝΙΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ

No Comments Share:

¨ Οι αστυνομικοί έκλεψαν κοσμήματα 300.000 δολαρίων…¨

57d5a58267b0a916f0c50371

Ένας από τους πιο παλιούς κοσμηματοπώλες του Τσαγάλογλου, κατήγγειλε πως  3 αστυνομικοί στα πλάισια της εκτάκτου καταστάσεως (OHAL) συγκέντρωσαν όλα τα κοσμήματα από το μαγαζί του, αλλά όταν τα μετέφεραν στο Ταμείο Παρακαταθηκών έλειπαν κοσμήματα 300 χιλιάδων δολαρίων.

Ο Λεβόν Γκιούλογλου που είναι κοσμηματοπώλης επί 47 χρόνια στο Τσαγάλογλου, υποστήριξε πως 3 αστυνομικοί οι οποίοι με την υποψία της λαθρεμπορίας έκαναν έρευνα στο μαγαζί του και κατέσχεσαν όλα τα κοσμήματα, έκλεψαν ένα τμήμα αυτών. Μετά από την μήνυση του Λεβόν Γκιούλογλου ασκήθηκε δίωξη κατά των αστυνομικών και άρχισε και ΕΔΕ.

Σύμφωνα με την είδηση της Μπουρτζού Πουρτούλ Ουτσάρ από την εφημερίδα Χουριέτ, στις 6/8/2016, 3 αστυνομικού της Δίωξης Λαθρεμπορίου πήγαν στην επιχείρηση που διατηρεί ο Λεβόν Γκιούλογλου επί της λεωφόρου Νουρούοσμανίγιε.  Έκαναν έρευνα στο μαγαζί ενώ παρών ήταν  ο ανιψιός του ο Κααν Αζούζ ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε διακοπές στο Μπόντρουμ.

Ο Γκιούλογλου τους είπε να μην σπάσουν το χρηματοκιβώτιο καθώς θα πήγαινε με το πρώτο αεροπλάνο στην Κωνσταντινούπολη. Ο ίδιος ο Λεβόν Γκιούλογλου ανέφερε πως οι αστυνομικοί του είπαν ως έκαναν έναν έλεγχο ρουτίνας και ότι δεν χρειαζόταν να έρθει

Υποψιασμένος ο Λεβόν Γκιούλογλου έκανε καταγγελία στο 155. ΟΙ αστυνομικοί που πήγαν στο μαγαζί έλεγξαν τις ταυτότητες των άλλων αστυνομικών και αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί της Δίωξης Λαθρεμπορίου επέδειξαν δικαστική εντολή που είχαν για έρευνα και κατάσχεση και μετά έβαλαν έναν κλειδαρά να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο. Γέμισαν σακούλες με τα κοσμήματα από το χρηματοκιβώτιο και μετά έφυγαν.

Ο Γκιούλογλου όταν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη και προσέφυγε στο Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου θέλοντας να δει τα κοσμήματα του, βλέποντας τις φωτογραφίες αντιλήφθηκε πως τα πιο πολύτιμα έλειπαν.

Οι αστυνομικοί είπαν πως τα κοσμήματα τα είχαν παραδώσει στον Κάαν Αζούζ. Όταν εκείνος είπε πως δεν τα πήρε, τον μετέφεραν στην αστυνομία. Σύμφωνα με όσα αυτός υποστήριξε μετά, εκεί τον έδειραν και απείλησαν να τον σκοτώσουν. Με το ζόρι τον έβαλαν να υπογράψει ένα έγγραφο στο οποίο παραδεχόταν πως παρέλαβε τα κοσμήματα.

Ο Λεβόν Γκιούλογλου που έκανε μήνυση στους αστυνομικούς ανέφερε πως ¨Οι αστυνομικοί ήρθαν στο μαγαζί λέγοντας πως ¨διαθέτουμε άδεια από την OHAL¨ και έκαναν έρευνα. Παρουσιάζοντας δικαστική απόφαση κατάσχεσης, έφεραν κλειδαρά και άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο. Σαν να ήταν κάτι το επείγον, γέμισαν σακούλες και έφυγαν. Ούτε καταμέτρηση έκαναν, ούτε πρακτικά κράτησαν¨.

Ο Γκιούλογλου μεταβαίνοντας στην αστυνομία όπου υπέβαλλε μήνυση κατά των 3 αστυνομικών, εξανέστη λέγοντας : ¨ H απώλεια μου είναι πάνω από 300 χιλιάδες δολάρια, αλλά μεγαλύτερη είναι η πνευματική τους αξία. Αυτό που με λυπεί περισσότερο από τα χρήματα είναι η συμπεριφορά. Αυτοί έστησαν σκευωρία. Και το έχουν κάνει και σε άλλους. Έχουν πάρει πολύτιμους λίθους κι στην θέση τους έβαλαν άλλους άνευ αξίας. Aυτοί βολεύτηκαν . Ακόμη και 2 χρόνια φυλακή να πάρουν τι έγινε ; Αυτοί έχουν πάρει εκατομμύρια δολάρια¨.

http://haber.sol.org.tr/toplum/polisler-300-bin-dolarlik-mucevher-caldi-168963
12/9/2016

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΑΝΤΑΡΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΚΟΥΡΤΖΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΚΚΑΡΙ

Next Article

ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘEΣΗ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *