Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Tουρκία : ¨Η Ελλάδα συστηματικά σκότωνε Τούρκους και Μουσουλμάνους¨

0 σχόλια Share:

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην Ελλάδα, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Προκόπη Παυλόπουλου στην Αρμενία.
Την οργή της Τουρκίας προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στην Αρμενία.

Μεταξύ άλλων, το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας ανακοίνωσε τα εξής: ¨Η Ελλάδα συνεχίζει να παίρνει θέση δίπλα σε εχθρικούς – προς την Τουρκία – κύκλους και απόψεις, και βλέπουμε ότι συνεχίζει να στηρίζει τη στάση τους.

…….

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις θηρωηδίες που έκανε η Ελλάδα στους Τούρκους και τους υπόλοιπους Οθωμανούς, κατά τη διάρκεια της Ιστορίας. Είναι γνωστό, επίσης, ότι η Ελλάδα συστηματικά σκότωνε Τούρκους και Μουσουλμάνους στην περιοχή, κατά τη διάρκεια ανεξαρτησίας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία αλλά και μετέπειτα. Σήμερα η Ελλάδα υιοθετεί απάνθρωπες πρακτικές απέναντι στην “τουρκική μειονότητα” και φυλακίζει ακόμη και μουφτήδες, επειδή προσεύχονται τις Παρασκευές» έσπευσε να καταγγείλει, παράλληλα, όσον αφορά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η υποστήριξη ενεργειών εναντίον της χώρας μας δεν θα παράσχει κανένα όφελος στην Ελλάδα. Καλούμε την Ελλάδα να πράξει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα, καθώς αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος προώθησης της ειρήνης, της σταθερότητας και της ευημερίας¨.

…………….

Sputnik  8/11/2019

Previous Article

Εκατοντάδες Ολλανδέζες πήγαν στην Κων/λη για αισθητικές εγχειρίσεις, αλλά….

Next Article

Μήνυμα από το Πεντάγωνο : Τα έσοδα από το πετρέλαιο στο YPG…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *