Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

No Comments Share:

Ο Νταβούτογλου προειδοποίησε την Γαλλία

Ο υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου προειδοποίησε την Γαλλία : Εάν περάσει από την γερουσία η πρόταση νόμου οι κυρώσεις θα είναι διαρκείς.

ΠΑΡΙΣΙ -Ο υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου προειδοποίησε για μια ακόμη φορά την Γαλλία να μην περάσει από την Γερουσία ο νόμος που ποινικοποιεί την άρνηση των αρμενικών ισχυρισμών για τα γεγονότα του 1915.

Ο Νταβούτογλου είπε πως σε περίπτωση που η Γαλλία δεν αλλάξει συμπεριφορά οι κυρώσεις προς αυτή τη χώρα θα είναι μόνιμες.

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ FRANCE 24

Ο Νταβούτογλου μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι ειδήσεων “France 24” δήλωσε : ¨Ελπίζουμε να μην υποχρεωθούμε να ανακοινώσουμε αυτές τις κυρώσεις. Να μην σκεφθείτε όμως πως μπορεί η Τουρκία να παραμείνει σιωπηλή. Θα υπάρξουν νέες κυρώσεις και αυτή την φορά θα είναι μόνιμες μέχρι να αλλάξει η Γαλλία την συμπεριφορά της.¨

Ο Νταβούτογλου ανέφερε πως η πρόταση που θα τεθεί στην γερουσία αποτελεί παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είπε πως ¨ Οι Γάλλοι διανοούμενοι και γερουσιαστές ήρθε ο καιρός να υπερασπιστούνε μια κοινή μας αξία, την ελευθερία έκφρασης¨.

………

Εφ. Ραντικάλ 22-1-2012

Previous Article

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗ…

Next Article

¨ΕΝΑΣ ΤΑΦΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *