Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΤΟΥΣ

No Comments Share:

 

Δήλωση που προκάλεσε φόβο στην Αρμενία ! ¨Μαζί θα επιφέρουμε ισχυρό χτύπημα¨

Ο Φουάτ Μουράντοφ-υπουργός Προεδρίας του Αζερμπαϊτζάν και υπεύθυνος για την διασπορά, δήλωσε πως στις επαφές που έκανε στην Τουρκία, επετεύχθη συμφωνία για τις κοινές δράσεις της διασποράς του Αζερμπαϊτζάν με αυτήν της Τουρκίας.

………………

Ο Μουράντοφ θύμισε πως την πρώτη του επίσκεψη την πραγματοποίησε στο διάστημα 22-26 Μαίου στην αδερφή χώρα Τουρκία και ενημέρωσε πως συναντήθηκε και με Τούρκους αρμοδίους και πολίτες του Αζερμπαϊτζάν που ζούνε στην Τουρκία.

Ο Μουράντοφ που επισκέφτηκε και την επαρχία Αστραχάν της Ρωσικής Ομοσπονδίας και την Γεωργία, είπε: ¨Η διασπορά του Αζερμπαϊτζάν δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες. Όλοι αυτοί πρέπει να γίνουν ένα και να εργαστούν για να επιτευχθεί η εδαφική ακεραιότητα. Το βασικό μας καθήκον είναι να ενωθούμε.  Όλοι οι πολίτες μας που ζούνε στο εξωτερικό δεν πρέπει να ξεχνάνε πως κατάγονται από το Αζερμπαϊτζάν. Εάν εργαστούμε από κοινού δεν υπάρχει τίποτε που δεν μπορούμε να πετύχουμε¨.

ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΛΟΜΠΙ

Ο Μουράντοφ ανέφερε πως οι Αζερμπαϊτζανοί που ζούνε στην Τουρκία του είπαν πως αισθάνονται σαν να είναι στην πατρίδα τους και είπε: Στις επαφές που πραγματοποιήσαμε στην Τουρκία, διασφαλίσαμε συμφωνία στο θέμα της κοινής δράσης της διασποράς του Αζερμπαϊτζάν με αυτήν της Τουρκίας. Και στην Τουρκία και στο Αζερμπαϊτζάν υπάρχει γαλήνη και σταθερότητα. Αυτήν την γαλήνη και την σταθερότητα πρέπει να τις προστατεύσουμε. Οι πολίτες μας στην Τουρκία είναι πολύ άνετοι και ευχαριστώ για αυτό τους Τούρκους αξιωματούχους. Οι πολίτες μας που ζούνε εκεί  έχουν πετύχει διάφορα σε πολλούς τομείς. Και αυτό συνέβη διότι το τουρκικό κράτος τους βλέπει σαν δικούς του πολίτες και τους στηρίζει.¨

Ο Μουράντοφ μιλώντας για τις δράσεις της αρμενικής διασποράς κατά της Τουρκίας και του Αζερμαπαϊτζάν, είπε : ¨Εδάφη του Αζερμπαϊζάν είναι υπό κατοχή. Σύντομα θα επιφέρουμε ισχυρά χτυπήματα στο αρμενικό λόμπι και  στους υποστηρικτές του. Προειδοποιώ το αρμενικό λόμπι¨.

…………………

https://www.yeniakit.com.tr/haber/ermenistana-korku-salan-aciklama-birlikte-agir-darbe-indirecegiz-489331.html

5/7/2018   

Previous Article

O EΡΝΤΟΓΑΝ ΕΓΚΑΛΕΙ ΤΟ CHP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ HDP ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ

Next Article

O ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *