Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αρμένιος πυρπολεί την ξενοδοχειακή του μονάδα πριν να έρθουν οι Αζέροι στην περιοχή ….

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 27/11/2020

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπετε πως ήταν το Ari Resort, μια ξενοδοχειακή μονάδα στην περιοχή  Καρβατζάρ του Καραμπάχ

Και στο παρακάτω βίντεο βλέπετε τον Αρμένιο ιδιοκτήτη της, να την πυρπολεί και να την καταστρέφει, δύο μέρες πριν η περιοχή παραδοθεί στους Αζέρους.

Τραγικές εικόνες.

Previous Article

Κωνσταντινούπολη: Σοροί που μεταφέρονται πια με λεωφορεία…

Next Article

Ψέματα για τα θύματα του ιού και εμείς ακόμη έχουμε τα τα σύνορα ανοιχτά στις εμπορικές μεταφορές…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Ελπίζω να τον πιάσουν οι Αζέροι και να τον πετάξουν και αυτόν μέσα στη φωτιά, για να μάθει το καθίκι σε ποιόν πουλάει εξυπνάδες.

    Υ.Γ.
    Οι Αρμένιοι έδιωξαν πάνω από 600.000 Αζέρους από το Καραμπάγ. Αυτοί οι 600.000 ακόμα ζουν σε άθλιες συνθήκες στα περίχωρα του Μπακού. Οι Αρμένιοι σκότωσαν εκατοντάδες ανθρώπους σε Λατσίν, Χότζαλι, Φουζουλί, Τζεμπραΐλ, Χοτζαβέντ, Αγντάμ, Άγντερε, Χάνκεντι (οι Αρμένιοι το λένε Στεπανακέρτ), Σούσα κ.α. Η πόλη του Λατσίν (6.000 κάτοικοι), η Σούσα (15.000 κάτοικοι) και το Αγντάμ (28.000 κάτοικοι) κατοικούνταν το 1989 εξ ολοκλήρου από Αζέρους και σήμερα ελέγχονται από τον Αρμένικο Στρατό, ενώ ο μουσουλμανικός πληθυσμός διώχθηκε. Η πτώση του Αγντάμ και η κατοχή της γύρω περιοχής του προκαλούν το διωγμό περίπου 800.000 αμάχων και αυτό αποτελεί μια σημαντική καμπή του πολέμου. Σήμερα το Αγντάμ είναι μια πόλη φάντασμα, ενώ σύμφωνα με την απογραφή του 1989 είχε 28.000 κατοίκους, βιομηχανίες, σιδηρόδρομο, αμπέλια… Στην δε πόλη Χότζαλι έγινε κυριολεκτικά σφαγή και εκδίωξη των κατοίκων (Αζέρων) από τους Αρμένιους. Καταστράφηκαν 500 κρατικά κτήρια, τουλάχιστον 3.326 ιδιωτικά σπίτια και 120 διαμερίσματα. Περισσότερα από 600 αγροκτήματα και βιομηχανικά κτήρια, πάνω από 700 εστίες υγείας και σχολεία, μαζί με κέντρα πολιτισμού καταστράφηκαν (εκ θεμελείων), ενώ δασικές περιοχές εκχερσώθηκαν. Την ίδια στιγμή 22 μουσεία με πάνω από 40.000 εκθέματα, 927 βιβλιοθήκες, τέσσερα θέατρα, δύο αίθουσες συναυλιών, 31 τζαμιά, 9 ιστορικά παλάτια και άλλα κτήρια τέχνης λεηλατήθηκαν ή καταστράφηκαν εντελώς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *