Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΖΕΥΒΕΚ ΚΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ

No Comments Share:

Ο Zeybek κι οι γραμματείς του

BOYLEYTES30

Ένα θέμα που προβληματίζει τους τουρκόφρονες της Θράκης είναι η διδασκαλία του Κορανίου στα δημόσια σχολεία. Εκεί γίνεται ένας πόλεμος από τους ανθρώπους της Άγκυρας για να μην στεριώσει ο θεσμός των ιεροδιδασκάλων και πιέζουν τα παιδιά της μειονότητας για να μην συμμετέχουν στο μάθημα, ώστε να το υπονομεύσουν.
Στο πλαίσιο αυτό ήρθε η κοινοβουλευτική ερώτηση του βουλευτή Ξάνθης (Σύριζα) Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, καρατσεκαρισμένου προξενάνθρωπου, σχετικά με την προαιρετικότητα ή μη του μαθήματος. Αφού λοιπόν είπε ό,τι μπόρεσε κατά της διαδικασίας επιλογής των ιεροδιδασκάλων (που τόσο έτσουξε τον κώλο της Τουρκίας), ήρθε στο «ψητό»:
«Ωστόσο, σε σχολεία της Ξάνθης, ενώ αρχικά δόθηκε αίτηση – δήλωση στους γονείς για απαλλαγή από τη διδασκαλία του Κορανίου, στη συνέχεια μαθητές και γονείς ενημερώθηκαν ότι το μάθημα είναι υποχρεωτικό για όλους τους μαθητές – μέλη της μειονότητας. Όπως γίνεται αντιληπτό, υπήρξαν αντιδράσεις από τους γονείς και κηδεμόνες, καθώς επαφίεται σε απόφαση των γονέων το αν θα κάνουν χρήση της απαλλαγής από το μάθημα ή όχι, σύμφωνα με την θρησκευτική τους συνείδηση».
Μετά από αυτό το ψέμμα, θυμάται την «ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης» και «ρωτάει» αν είναι η διδασκαλία του Κορανίου υποχρεωτική. Το χειρότερο; Συνυπογράφουν και οι ομόσταβλοί του Γιαννακίδης Στάθης και Στογιαννίδης Γρηγόρης!
Να νιώθουν ακόμα γραμματείς του;…

Εφ. Αντιφωνητής 16/12/2015

 

Previous Article

ΝΕΕΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Next Article

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΧΡΟΝΗΣ ΧΕΛΙΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *