Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΣΜΟΥ

No Comments Share:

Δείγμα πράσινου γιουσουφακισμού

Για τα κατορθώματα του Στέλιου Χατζηευαγγέ-λου στον Τόπειρο έχουμε ξαναγράψει αλλά αυτή τη φορά μάλλον ξεπέρασε κάθε προσωπικό του ρεκόρ. Έβγαλε μία ανακοίνωση ως δήμαρχος καταγγέλοντας “προκλητικές ενέργειες από ομάδα “μηχανοκίνητων” ακραίων στοιχείων, την ώρα της προσευχής των κατοίκων των οικισμών και έξω από τα τζαμιά”. Κι αφού τόνισε πόσο πολυπολιτισμικός δημοκράτης είναι, συνέχισε: “Είναι απαράδεκτο να εμποδίζονται συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες, που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίησή τους. Δηλώνουμε απερίφραστα ότι αυτές οι συμπεριφορές στο Δήμο Τοπείρου ΔΕΝ θα περάσουν. Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους. Καί θα τους εντοπίσουμε καί θα πάρουμε μέτρα εναντίον των ακραίων ενεργειών και συμπεριφορών τους, με την βοήθεια και των Αστυνομικών Αρχών του τόπου. Απευθυνόμαστε τέλος, στους συνδημότες μας της μειονότητας και τους διαβεβαιώνουμε, ότι όπως πάντα, έτσι και τώρα, θα είμαστε δίπλα τους. Να είναι απόλυτα σίγουροι ότι η ζωή τους στο Δήμο μας θα συνεχιστεί με την ίδια ηρεμία, ελευθερία και ασφάλεια, όπως συνέβαινε και μέχρι σήμερα.”

Κατάλαβε κανένας τι σκατά συνέβη – μιλώ για συμβάντα έξω από τον εγκέφαλο του δημάρχου, έτσι; Πώς παρεμποδίστηκε η προσευχή ποιανών; Έγινε κάποια καταγγελία στην Αστυνομία; Διαμαρτυρήθηκε κάποιος κάτοικος σε οποιανδήποτε Αρχή; Με ποια στοιχεία βγαίνει ένας πλειονοτικός δήμαρχος και λέει όλες αυτές τις μπούρδες, τις τόσο επικίνδυνες για την ηρεμία και την ασφάλεια του τόπου; Δίπλα δέ στόν λαϊκισμό, την υποκρισία και την εγκληματική ανευθυνότητα των ανωτέρω δηλώσεων και οι αθλιότητες του ζεύγους DD-ΔΔ που, υπογράφοντας ως Τουρκική Μειονοτική Κίνηση, αναφέρθηκε σε “απίστευτη έξαρση εθνικιστικής και ρατσιστικής βίας που ξέσπασε φέτος το καλοκαίρι στη Θράκη σε βάρος της μειονότητας, με πρωτοφανείς διαστάσεις αγριότητας που όμοιες της είχε πολλές δεκαετίες να βιώσει η μειονοτική κοινωνία” και για “επονείδιστη ενέργεια θρησκευτικής μισαλλοδοξίας από παρακρατικούς τραμπούκους που δεν είχε συμβεί ούτε καν την περίοδο της στρατιωτικής δικτατορίας”! Κι ούτε σκοτίζεται να αναφέρει έστω μία (1) παράνομη πράξη σ’ αυτόν τον οχετό ανθελληνικών ύβρεων!

Στην τουρκοπανήγυρη του Χίλια μόνος εκπρόσωπος του πολιτικού προσωπικού ήταν ο βουλευτής (ΠαΣοΚ) Έβρου Γ. Ντόλιος. Στήν οθωμανική γιορτή του Μπαϊράμπασα στό Σέλερο πήγε και χαιρέτισε μόνον ο ‘πράσινος’ δήμαρχος Αβδήρων Β. Τσολακίδης. Και τώρα ο ομόσταβλος των προηγουμένων δήμαρχος Τοπείρου Στ. Χατζηευαγγέλου σπάει κάθε ρεκόρ εθελοδουλείας και τουρκολαγνείας, αφήνοντας πίσω ακόμα και τους επαγγελματίες Τούρκους. Από την μετάλλαξη του ΠαΣοΚ στο κατ’ εξοχήν όχημα του φιλοτουρκισμού, θα μας απαλλάξει μόνον η ταχέως ελαύνουσα (επιτέλους!) διάλυσή του.

Εφ. Αντιφωνητής 1/9/2012

Previous Article

Ο ΜΠΑΓΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε

Next Article

ΑΘΗΝΑ-ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *