Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ένα ακόμα πρόστυχο μήνυμα Μετέ

No Comments Share:

Ένα ακόμα πρόστυχο μήνυμα Μετέ

Η αθλιότητα και η μισαλλοδοξία ποτέ δεν έλειψαν από τα δήθεν θρησκευτικά μηνύματα του τουρκομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ. Ακόμη και να θέλεις να τον μπερδέψεις με έναν κανονικό, θρησκευτικό λειτουργό, ο ίδιος φροντίζει να σου υπενθυμίζει τον αληθινό του ρόλο.

Έτσι λοιπόν και στο χθεσινό του μήνυμα δια της ιστοσελίδας του (www.iskecemuftulugu.org/haber.php?duyid=416) προς τους “άγιους ομογενείς του” για το Κουρμπάν Μπαϊράμ, το περιεχόμενο ήταν πρόστυχα διχαστικό και μισελληνικό.
Πρώτα αναφέρθηκε σε δύο ελάσσονα ζητήματα, της σαουδαραβικής βίζας για τη Μέκκα (όπου ορθώς η πολιτεία έθεσε διαχειριστές τους νόμιμους μουφτήδες) και της σφαγής των κουρμπανιών (όπου λογικά ζητείται από το κράτος η τήρηση της υγιεινής στα σφαγεία). Παρότι και πάλι η νομιμότητα παρακάμφθηκε, αυτός είδε “πιέσεις στη θρησκεία για να εμποδιστεί το Ισλάμ και ο μουσουλμανισμός”. Και περνάει στο ψητό.
Αναφερόμενος στις δίκες που έχει (2 στη Θεσσαλονίκη, μία στην Κομοτηνή και αναμένεται συνέχεια), μιλάει για εκφοβισμό της μειονότητας και καλεί σε “όρθια στάση” απέναντι στα “παιχνίδια” αυτά! Η νομιμότητα και η απονομή δικαιοσύνης είναι παιχνίδια για τον πράκτορα του τουρκισμού!!! Ποια όρθια στάση λοιπόν ζητάει; Δηλώνει πως αρχίζει συλλογή υπογραφών όλων των ενηλίκων κάτω από τη δήλωση “Ο εκλεγμένος μουφτής Ξάνθης είναι ο δικός μου μουφτής”. Κι επειδή ξέρει ότι κι ένα εκατομμύριο υπογραφές να μαζέψει (με ποιές πιέσεις άραγε;) δεν θα έχει καμμία αξία για το δικαστήριο, ανακοινώνει πως “θα μπούνε λεωφορεία για τα δικαστήρια που έχουν οριστεί”. Το έσχατο όπλο πίεσης στην πολιτεία και στους δικαστές, μια μαζική παρουσία έξω από την αίθουσα της Θέμιδος… Και καταλήγει: “Για τον Αλλάχ, για το Κοράνι και για το εζάν, προσέξτε τον εαυτό σας και να είστε αιώνια
ξάγρυπνοι ώστε να παραμείνετε σε αυτά τα χώματα ως μουσουλμάνοι – Τούρκοι”.

Προφανώς με τον διττό τρόπο που μόλις ανωτέρω περιέγραψε…

Αντιφωνητής 1/9/2017

Previous Article

Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΣΑΝΤ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *