Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΚΥΡΙΛΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

0 σχόλια Share:

 

 

«Θα  πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι: Πάνω στο προσφυγικό, πάνω στους νεκρούς από την παγωνιά πρόσφυγες, έχει με τις ευλογίες των Βρυξελλών στηθεί, μέσω των ΜΚΟ, κυριολεκτικά ένα οικονομικό πάρτι. Εκατομμύρια ευρώ διατίθενται, τα οποία μόνο στους πρόσφυγες δεν φτάνουν. Οι συνθήκες διαβίωσής τους, είναι δεδομένες»

Αυτήν την δήλωση δεν την έκανε κάποιος ¨ακροδεξιός¨την έκανε η δημσιογράφος και υποψήφια περιφερειαρχης Β.Αιγαίου με τον ΣΥΡΙΖΑ Αγλαϊα Κυρίτση. Όποιος έχει πάει στα πολύπαθα νησιά του Β. Αιγαίου βλέπει τι γίνεται. Μιλήσαμε με ανθρώπους που μας είπαν για μέλη ΜΚΟ που περίμεναν στην ακτή τους λαθρομετανάστες, ενώ ήδη έιχαν συννεοηθεί με άλλα μέλη της ίδιας ΜΚΟ που βρισκόταν στην τουρκική πλευρά των συνόρων. Για άλλους που έπαιρναν σωσίβια πεταμένα και τα έδειχαν σε βίντεο για να δείξουν πόσους ανθρώπους έσωσαν και ανάλογα να αυξηθεί και η επιχορήγηση… Από στοιχεία του υπουργείου καταγράφεται πως μόνο στην Λέσβο υπάρχουν 705 (!!!) εργαζόμενοι σε ΜΚΟ. Φανταζόμαστε όλοι αυτοί  εργάζονται για χάρη της ψηχής τους… Σκεφτείτε ότι αν πιάσει η αστυνομία κάποιον π.χ. φτωχό Ρωμά να μεταφέρει έναντι αμοιβής,  6 Πακιστανούς παράνομα με το αυτοκίνητο του θα τιμωρηθεί σκληρά. Για την ακρίβεια η ποινή είναι τουλάχιστον 10 έτη κάθειρξης και 30.000 ευρώ πρόστιμο για κάθε μεταφερόμενο άτομο.  Ενώ π.χ. ο Ισπανός που έρχεται στην Λέσβο και βγαίνει στο Αιγαίο, και φέρνει εντός της Ελλάδος τους λαθρομετανάστες, επιχορηγείται και μάλιστα πλουσιοπάροχα !

Το θέμα δεν είναι όμως το τι κάνουν οι ΜΚΟ, αλλά το τι κάνει ή καλύτερα τι δεν κάνει η ελληνική πολιτεία. Έγινε αλήθεια κάποιος οικονομικός έλεγχος σε αυτές τις ΜΚΟ ; Και το σημαντικότερο. Λέμε πως ως χώρα είμαστε η πύλη της Ευρώπης. Δεν πρέπει να φερθούμε ανάλογα ; Δηλαδή αφού λέμε πως είμαστε πύλη της Ευρώπης δεν πρέπει να ρωτάμε και τους άλλους ευρωπαίκούς λαούς αν θέλουν άλλους λαθρομετανάστες στις χώρες τους ;  Είναι τόσο δύσκολο να κατανοήσουν οι κυβερνώντες μας πως αυτό το κύμα της λαθρομετανάστευσης προς την χώρα μας πρεπει να σταματήσει;  Για να γίνει λοιπόν αυτό πρέπει να μην θέλουν οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες να περάσουν από την χώρα μας. Ναι δεν είναι εύκολο να δοθούν τέτοια αντικίνητρα. Αλλά αν υπάρχει βούληση υπάρχει και τρόπος.

Π.χ. όταν εισέρχονται όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες, όλοι οι εισαγγελείς κάνουν αποχή από την ποινική τους δίωξη για το αδίκημα της παράνομης εισόδου, διότι απλά δεν έχουμε τόσες φυλακές. Το αποτέλεσμα είναι ότι μένουν ατιμώρητοι και έτσι περνά και το μηνυμα στους συγενείς που είναι ακόμη στην Τουρκία πως εδώ δεν τιμωρούμαστε για την παρανομη είσοδο. Και οι ροές έτσι συνεχίζονται.

Όποιος δεν καταλαβαίνει  το τι απειλή συνιστούν για την εθνική μας ασφάλεια, αυτές οι συνεχείς ροές είναι απλά στον κόσμο του ή έχει συμφέρον (κομματικό, χρηματικό.κ.α)

Το θέμα είναι όλοι οι άλλοι που καταλλαβαίνουν πόσο κάνει το 2+2 , θα κάνουν τιποτε για να αλλάξει αυτή η κατάσταση ;

Αντιφωνητης 20/10/2017

Previous Article

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΩΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΜΥΚΟΝΟ

Next Article

ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ, ΚΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΦΚΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *