Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δικαίωση Χότσικα!

No Comments Share:

Δικαίωση Χότσικα!

DSC06542

 

 

Mε απόφαση του ΠΥΣΔΕ Ξάνθης (22/12/17), σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αποπομπή καθηγητή Μαθηματικών από το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης, ο κ. Χότσικα Νιχάτ επιστρέφει στο Σχολείο του. Ομόφωνα απορρίφθηκε η καταγγελία της σύμβασής του από την διοίκηση του σχολείου, η οποία τον είχε αποπέμψει με τρόπο σκαιό και ατιμωτικό, δήθεν ως …“γκιουλενικό”!

Μάλιστα οι ώρες των μαθηματικών που χάθηκαν θα αναπληρωθούν προκειμένου να μην υπάρξει για τους μαθητές πρόβλημα, τυπικό ή ουσιαστικό. Η απόφαση, που επιδόθηκε προχθές, βασίστηκε στον Ν. 4415/2016 (του απελθόντος Ν. Φίλη) που λέει ότι η καταγγελία σύμβασης εκπαιδευτικού πρέπει να εγκριθεί από το ΚΥΣΔΕ. Έγινε μια συνεδρίαση που κράτησε έξι ώρες, η διεύθυνση του σχολείου εξέθεσε τις απόψεις της και το ΚΥΣΔΕ τις έκρινε αβάσιμες, με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να επιστρέψει στο σχολείο του.

Πάλι καλά, αν τελικά ο άνθρωπος επιστρέψει στη θέση του θα δοθεί τουλάχιστον το μήνυμα πως δεν ορίζει στην ελληνική Θράκη τους εκπαιδευτικούς η Τουρκία και οι ερντογανικές τρίχες περί Γκιουλέν δεν έχουν ισχύ στον τόπο μας.

Αντιφωνητής 13/1/2017

Previous Article

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡΣ…

Next Article

Turkish forces terrorizing a small girl…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *