Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Σφαλιάρα σέ Μετέ – Ἀζίζογλου

No Comments Share:

Σφαλιάρα σέ Μετέ – Ἀζίζογλου

%ce%bf%cf%8d%cf%84%cf%83%ce%b7-%cf%87%cf%81%cf%8d%cf%83%ce%b1-800x603

Όσα είχαν συμβεί στην κηδεία του άτυχου στρατιώτη στη Γλαύκη αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά μετά από τα στοιχεία που μάζεψαν οι Αρχές αλλά και από τις καταθέσεις των μαρτύρων.

Ο εισαγγελέας Ξάνθης έστειλε όλον τον φάκελο στον Άρειο Πάγο και εκεί βγήκε το βούλευμα που πάει κατηγορούμενους για δίκη στην Θεσσαλονίκη τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και τον ιμάμη του Ερκάν Αζίζογλου (ο τελευταίος το ανακοίνωσε όπως πάντα στο FB). Θυμίζουμε τι έλεγε τότε ο βουλευτής (Σύριζα Ξάνθης) Χουσεΐν Ζειμπέκ στο «ΕΜΠΡΟΣ»: “Οι γνωστοί κύκλοι να σταματήσουν τα βρώμικα παιχνίδια. Όλα έγιναν σε συνεννόηση με τον Στρατό και τον ιμάμη”.

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν αντιδρούσε ως έπρεπε (και έκανε) η κ. Χρύσα Ούτση, τομεάρχης των ΑΝΕΛ, η προβοκάτσια θα είχε απόλυτη επιτυχία κατά των θεσμών της χώρας και του Υπουργού Εθνικής Άμυνας. Το σκηνικό μια μέρα πριν μαρτυρούσε την προβοκάτσια: ο υπεύθυνος της κηδείας από τον Στρατό οδηγήθηκε στον Ερκάν Αζίζογλου για τα διαδικαστικά κι όχι στον ιμάμη που όρισε ο νόμιμος μουφτής!

Μπράβο στην κ. Ούτση που πρόλαβε το κακό αλλά δεν θα έπρεπε να είναι o κάθε αρμόδιος προσεκτικός και ενημερωμένος;

Αντιφωνητής 6/1/2017

Previous Article

ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΕΚΡΟΙ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΦΡΑΤΗ

Next Article

ΨΩΝΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΕ ΠΑΝΟΠΛΟΥΣ IΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *