- 15 January 2016
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΙΔΩΝ …ΣΤΗΝ ΣΑΜΨΟΥΝΤΑ
Ομάδα της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής μετείχε σε εκπαίδευση της AFAD (ΕΜΑΚ)-Σαμψούντας

Mια ομάδα 9 ατόμων υπό τη προεδρία του Γκιοκχάν Μουσταφά- μέλους του Ελεγκτικού Συμβουλίου της GTGB, στο διάστημα από 3 έως 9 Ιανουαρίου μετείχαν στην εκπαίδευση ¨Έρευνα , Διάσωση και πρώτες Βοήθειες¨ που οργανώθηκε από την Διεύθυνση Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων της νομαρχίας Σαμψούντας.
Στα πλαίσια της 7ήμερης εκπαίδευσης έγινε στην ομάδα μας εκπαίδευση σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Θεσμική Ενημέρωση, Επιτόπιες δράσεις έρευνας και διάσωσης, προσομοίωση σεισμού, πρώτες βοήθειες, σεμινάριο πυρκαγιών, εκπαίδευση αναρρίχησης και πρακτικές έναντι βιολογικών, ραδιενεργών και πυρηνικών κινδύνων.
Ως Δ.Σ της GTGB ευχαριστούμε την Διεύθυνση Φυσικών Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων της νομαρχίας Σαμψούντας για την ζωτικής σημασίας εκπαίδευση που παρείχαν στην ομάδα μας.
http://www.rodopruzgari.com/component/k2/item/5379-gümülcine-türk-gençler-birliği-ekibi-samsun-afad-eğitimine-katildi.html
13/1/2016
Σχ : Προσέξτε πως η εκπαίδευση προφανώς ήταν μόνο για κορίτσια του τουρκοσυλλόγου ! Πλην του επικεφαλής.