- 23 September 2013
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΑΤΥΧΗΣ Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
¨Αγκαλιά 1 τουρκική λίρα¨ δήλωσαν, αλλά υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση και έφυγαν
Δύο νέα κορίτσια στην Σακάρια σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Άγκυρας κράτησαν χαρτόνι που έγραφε ¨Αγκαλιά 1 τουρκική λίρα¨ και ¨Ακρόαση προβλήματος-φυσικά 1 λίρα¨. Στην αρχή τα καρτόνια προκάλεσαν έκπληξη, ενώ κάποιοι πολίτες αντέδρασαν.
…………….
Κάποιοι που διάβασαν το έγραφε ¨Αγκαλιά 1 τουρκική λίρα¨ έδωσαν την λίρα για να αγκαλιάσουν σφιχτά τα κορίτσια, ενώ κάποιοι άλλοι πολίτες αντέδρασαν. Στο μεταξύ μια ηλικιωμένη γυναίκα αντέδρασε λέγοντας στα κορίτσια : ¨Γιατί κάνετε έτσι ; Εάν έχετε ανάγκη από χρήματα να πάτε να δουλέψετε. Έστω την πιο άσχημη δουλειά της καθαριότητας θα την βρείτε. Πολύ νέες είστε, νομίζετε πως σας πάει αυτή η συμπεριφορά ;¨.
Τα κορίτσια απάντησαν λέγοντας ¨Προσπαθούμε να βγάλουμε χαρτζιλίκι. Τι πειράζει ;¨. Καθώς η πλατεία γέμισε με κόσμο, και κάποιοι άντρες άρχισαν να τις παρενοχλούν, τα κορίτσια προτίμησαν να φύγουν γρήγορα.
Εφ. Ραντικάλ 20/9/2013
