Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΌ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ¨

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 6-4-2011

Ο λοχαγός με πέταξε από το παράθυρο

Ο στρατιώτης που μεταφέρθηκε στην εντατική καθώς λέχθηκε πως ¨έπεσε από δέντρο¨, περιέγραψε στον πατέρα του την αλήθεια: Ο λοχαγός με έδειρε στο αναρρωτήριο και μετά με πέταξε από το παράθυρο.

Ενημέρωσαν την οικογένεια του Γιακούπ Γιοργκούν που υπηρετούσε στην περιοχή Ερτζίς του νομού Βαν πως «Ο γιός σας τραυματίστηκε βαριά πέφτοντας από το δέντρο¨. Η οικογένεια όμως που πήγε στο νοσοκομείο έμαθε άλλα πράματα. Ο Αχμέτ Γιοργκούν πατέρας του στρατιώτη μαθαίνοντας πως ο γιός του είναι σε κώμα όχι λόγω πτώσης από δέντρο αλλά λόγω ξυλοδαρμού, προσέφυγε στο Στρατοδικείο της πόλης Βαν. Ο πατέρας στην μήνυση που υπέβαλε αναφέρει πως «Ο γιός μας ξυλοκοπήθηκε πρώτα από έναν επιλοχία. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο αναρρωτήριο της μονάδας όπου τον έδειρε ο λοχαγός και άλλοι στρατιώτες, και τον πέταξαν από τον τρίτο όροφο.»

Νέο περιστατικό άσχημης συμπεριφοράς στο στρατό. Ο 21χρονος Γιακούπ Γιοργκούν που υπηρετεί στο Ερτζίς του νομού Βαν βρέθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Βαν. Μεταφέρθηκε στην εντατική, και στον πατέρα του, του είπαν πως ¨ο γιός σας έπεσε από το δέντρο, έχει μόνο κατάγματα στα πόδια¨. Πανικόβλητος αυτός έτρεξε στο νοσοκομείο όπου αντίκρισε μια απίστευτη εικόνα. Ο γιός του για την κατάσταση του οποίου του είχαν πει πως έχει μόνο κάταγμα στο πόδι, ήταν στην εντατική και κρατιόταν στη ζωή με μηχανήματα. Ο Αχμέτ Γιοργκούν ενημερώθηκε από τους γιατρούς πως ¨υπάρχει οίδημα στον εγκέφαλο¨ και περιγράφει ως εξής τα περαιτέρω :

¨Ενώ βρισκόμουν δίπλα στον γιό μου στο νοσοκομείο, δέχτηκα τηλεφώνημα από το υπ. αριθ……. νούμερο, μου συστήθηκε ως λοχίας Τσαβούς Φατιχ και μου είπε πως τον γιό μου τον έδειραν και τον πέταξαν από το παράθυρο ένας λοχαγός και δύο στρατιώτες. Στο μεταξύ συνήλθε και ο γιός μου και μου έδωσε το ίδιο όνομα του λοχαγού, και μου είπε πως «με έδειρε και με πέταξε από το παράθυρο».

………………….

Previous Article

ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ : ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΑΕΙ!

Next Article

ΓΕΛΟΙOΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *