Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ…

1 Comment Share:

Οργισμένος σύζυγος στην Κωνσταντινούπολη πρώτα έδειρε και μετά πέταξε από το μπαλκόνι την έγκυο γυναίκα !

Γυναίκα που την έδειρε ο επί 17 χρόνια σύζυγος της και την πέταξε από το μπαλκόνι, εξακολουθεί να είναι στην εντατική, όπως και το παιδί που γέννησε. Η γυναίκα που έχει κατάγματα και στα δυό της πόδια εγχειρίστηκε, ενώ σε κανονικό επίπεδο επέστρεψε και η αναπνοή του βάρους 3.340 gr μωρού που γέννησε.

Στο περιστατικό που συνέβη στο Γκαζιοσμάνπασά, η 9 μηνών έγκυος (στο 5ο παιδί) Μπιργκιούλ Αβτζί μάλωσε με τον σύζυγο της Μεχμέτ Αβτζί, οποίος αφού την έδειρε σκληρά, την έσπρωξε από το μπαλκόνι κάτω.

Μετά από το περιστατικό η Μπιργκιούλ Αβτζί μεταφέρθηκε στ νοσοκομείο Σίσλι Εφτάλ, ενώ ο σύζυγος της εξαφανίστηκε. Η γυναίκα γέννησε με καισαρική ένα κοριτσάκι, ενώ εγχειρίστηκε λόγω των καταγμάτων που είχε στα δύο της πόδια.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΩΣ

Η χειρούργος Σιμπέλ Γκιούλοβα προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την κατάσταση της μητέρας και του παιδιού.

Η Γκιούλοβα δήλωσε : ¨Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο η γενική κατάσταση ήταν κακή. Η 9 μηνών έγκυος εισήχθη σε εμάς. Θύμα βίας. Σύμφωνα με αυτά που είπε, λόγω ξυλοδαρμού από τον σύζυγο της έπεσε από το μπαλκόνι και μετά εισήχθη επειγόντως σε εμάς. Όταν την εξέτασαν οι γιατροί μας διαπίστωσαν πως η καδιά του μωρού χτυπούσε αδύναμα. Μετά από αυτό η εγχειρίσθηκε επειγόντως η γυναίκα.

Το μωρό είναι κορίτσι βάρους 3 κιλών και 340 γραμμαρίων. Οι ενδείξεις ζωντάνιας του εμφανίστηκαν ιδιαίτερα αδύνατες. Επενέβησαν γιατροί από την ομάδα νεογνών. Μεταφέρθηκε στα επείγοντα, έγιναν οι απαραίτητες επεμβάσεις, το παιδί συνήλθε και μετά μεταφέρθηκε στην εντατική.

……………..

Sondakika.com 12/2/2013

Previous Article

ΣΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Next Article

ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΑ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *