Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TA ΠΑΘΗ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

No Comments Share:

Δεν την πίστεψε για τον βιασμό και την ξυλοκόπησε βαριά

300520151245588120900_2

Η μητέρα δύο παιδιών και κάτοικος του Πέντικ-Κωνσταντινούπολης, υποστήριξε πως όταν είχε βγήκε από την πόρτα του σπιτιού της για να πάρει μέσα τα παπούτσια της, άγνωστο άτομο εισήρθε δια της βίας στο σπίτι και την βίασε.

Εκείνη την ώρα ήρθε στο σπίτι ο σύζυγος και τους έπιασε. Ο άντρας διέφυγε, ενώ ο σύζυγος μη πιστεύοντας την γυναίκα του, την έδειρε σκληρά και μετά την άφησε στο σπίτι των γονιών της.

Το περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η Τ.Κ. και η οικογένεια της προσέφυγαν στην αστυνομία Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η μητέρα δύο παιδιών Τ.Κ. την Τετάρτη 28/5 και γύρω στις 13:00 βγήκε από το σπίτι της για να φέρει μέσα τα παπούτσια της και εκείνη την ώρα άγνωστος άντρας την έσπρωξε προς τα μέσα και την βίασε στο υπνοδωμάτιο. Εκείνο το διάστημα ήρθε ο 37 ετών σύζυγος της Ε.Κ που μόλις τους είδε όρμηξε στον άγνωστο, αλλά αυτός κατάφερε να φύγει.

Η Τ.Κ ανέφερε πως παρά το ότι του είπε πως αυτός μπήκε με το ζόρι μέσα και την βίασε, ο σύζυγος δεν την πίστεψε και άρχισε να την χτυπά, ενώ αργότερα την άφησε στο πατρικό της σπίτι στην πόλη Ντάριτζα του Κοτζάελι. Η νέα γυναίκα υπέβαλλε μήνυση κατά του άγνωστου άντρα που την βίασε και κατά του συζύγου της που την έδειρε. Η ίδια μεταφέρθηκε αρχικά στο κρατικό νοσοκομείο Φαραμπί της Ντάριτζας και ακολούθως στο Ερευνητικό Νοσοκομείο Καρτάλ.

Η αστυνομία μετά από την καταγγελία της Τ.Κ. άρχισε να αναζητεί τον άγνωστο που την βίασε, αλλά και τον σύζυγο της τον Ε.Κ.

Εφ. Γιουρτ  30/5/2015

Previous Article

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ HSBC ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *