ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΑΠΑΝΕΜΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ….

Απίστευτη φρίκη στην Σακάρια

Κατά την έρευνα της αστυνομίας σχετικά με τα πτώματα της 9 μηνών Σύριας εγκύου Εμανί Αραχμάν  και του 10 μηνών παιδιού της, συνελήφθησαν οι Β.Κ. και Τ.Κ. (σημ. μεταφρ. : Τούρκοι πολίτες). Διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες εργάζονταν στην ίδια μονάδα πουλερικών με τον άντρα της γυναίκας που σκότωσαν άγρια.

Διαπιστώθηκε πως οι ύποπτοι Β.Κ. και Τ.Κ λίγες μέρες μετά από καβγά που είχαν με τον σύζυγο, πήγαν στο σπίτι του την ώρα που εκείνος εργαζόταν, άνοιξαν την πόρτα με λοστό και απήγαγαν την γυναίκα του και το παιδί του. Μετά την βίασαν σε δασική περιοχή και αφού την σκότωσαν συνθλίβοντας με πέτρες το κεφάλι της, έπνιξαν και το 10 μηνών παιδί της. Οι Β.Κ. και Τ.Κ. ομολόγησαν το έγκλημα τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

Στο μεταξύ έγινε γνωστό πως αν δεν συνέβαινε το φρικτό περιστατικό , η 9 μηνών έγκυος Εμάνι Αρραχμάν αύριο θα πήγαινε στο νοσοκομείο να γεννήσει.

…………………

http://dha.com.tr/yurt/sakaryada-korkunc-vahset/haber-1536071

7/7/2017