Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ !

No Comments Share:

Έδιωξαν από την δουλειά τον αλεβίτη εργάτη, λέγοντας του ¨δεν έρχεσαι στο τζαμί¨ !

 

Εργάτης ονόματι Βελί Ερντογντού ανέφερε πως ενώ εργαζόταν επί 3 έτη στην μονάδα Haribo, αρχικά τον κάλεσαν στο τζαμί και όταν αυτός είπε πως είναι αλεβίτης, ο επικεφαλής της βάρδιας του είπε ¨Πας όμως στο τζεμεβί¨ και τον απέλυσε.

Σύμφωνα με όσα περιγράφονται στην εφημερίδα Gerçek Gündem, ο Βελί Ερντογντού είναι ένας εργάτης 40 ετών που εδώ και 20 έτη κατοικεί στην περιοχή Εσενγιούρτ. Αυτός λοιπόν είπε: ¨Από τότε που ήρθα από την θητεία μου, εργάζομαι σε βιομηχανίες. Στα 20 περίπου έτη ως εργάτης, εργάστηκα μοχθώντας με τον ιδρώτα μου και έζησα με τιμή και αξιοπρέπεια. Μέχρι σήμερα ούτε στην συνοικία όπου ζούσα, ούτε στους χώρους εργασίας όπου εργάστηκα, δεν υπήρξε από την πλευρά μου κάποια κλοπή, διαφθορά, ανηθικότητα ή ατιμία¨.

https://www.abcgazetesi.com/guncel/camiye-gelmiyorsun-diyerek-alevi-isciyi-kovdular/haber-120648?fbclid=IwAR3CvFswlc7BAClDTSxP-FNYWEv8LUfzYyCjGV2KOXIRN8e_EOhuOniUGi0

3/2/2019

Σχ: Οι αλεβίτες δεν πάνε στα τζαμιά αλλά έχουν δικούς τους λατρευτικούς χώρους, τα λεγόμενα ¨τζεμεβί¨. Στο παρελθόν έχουν αντιμετωπίσει σφαγές στην οθωμανική Τουρκία και κατάλοιπα αυτής της στάσης όλο και πυκνώνουν στην οθωμανία του ¨Ερντογάν του Μεγαλοπρεπούς¨…..

Previous Article

11 ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ¨ΨΥΧΟΥΛΕΣ¨ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ… ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

Η ΒΑΡΙΑ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *