Ρώσος αξιωματούχος : “Στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας θα έχει άσχημες συνέπειες”

Ρώσος αξιωματούχος : “Στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας θα έχει άσχημες συνέπειες”

………….

Την ώρα που 33 στρατιώτες μας γινόταν μάρτυρες από επίθεση του καθεστώτος Άσαντ, συνεχίζουν να φτάνουν οι δηλώσεις-σκανδαλο από την Ρωσία που είναι ο βασικός υποστηρικτής του καθεστώτος.

Νωρίτερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας είχε ανακοινώσει πως δεν γνώριζε για την ύπαρξη Τούρκων στρατιωτών στην περιοχή. Τώρα ο αντιπρόεδρος της επιτροπής εξωτερικών σχέσεων του ρωσικού κοινοβουλίου Βλαντιμίρ Τζαμπαροφ, προέβη σε μία δήλωση-απειλή. Ο Τζαμπαροφ σε αυτήν τη δήλωση σκάνδαλο είπε πως μία στρατιωτική επιχείρηση θα έχει άσχημες συνέπειες για την Αγκυρα.
Σύμφωνα με την είδηση από το Interfax που μεταδίδει το Reuters, ο Τζαμπαροφ υποστήριξε πως μία ευρεία στρατιωτική επιχείρηση της Άγκυρας θα τελειώσει με άσχημο τρόπο.
…….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/saldiri-sonrasi-rusyadan-turkiyeye-alcak-tehdit-1092608.html

28/2/2020

Tags: