- 18 October 2020
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
Πασχίζουν στην Άγκυρα να ενισχύσουν τον Ερσίν Τατάρ στα κατεχόμενα…
Κείμενο του ιστολόγιου 18/10/2020
Τα προπαγανδιστικά όργανα του Ταγίπ μέχρι και τις τελευτίες μέρες πασχίζουν να ενισχύσουν τον εκλεκτό του καθεστώτος στις εκλογές που γίνονται στα κατεχόμενα. Ο εκλεκτός της Άγκυρας (δηλαδή το πιστό σκυλάκι) της είναι ο Ερσίν Τατάρ.
Δείτε ενδεικτικά τι γράφουν δύο δημοσιεύματα της Γενί Σαφάκ.
ΒΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΑΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΚΙΝΤΖΗ
Σε δημοσκόπηση που έγινε σε όλα τα τμήματα στην Τουρκία, κυριαρχεί η άποψη της πλήρους εμπιστοσύνης προς τον Τατάρ και η άποψη πως ο Ακιντζί θα βλάψει τις σχέσεις Άγκυρας-Λευκωσίας.
Συκοφαντία από τον Μουσταφά Ακιντζή προς την Τουρκία: ¨Απείλησαν εμένα και την οικογένεια μου¨
Ο υποψήφιος ΠτΔ της KKTC Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος από την πρώτη μέρα της προεκλογικής του εκστρατείας κάνει δηλώσεις κατά της Τουρκίας, έφτασε πια μέχρι και στην συκοφαντία. Ο Ακιντζί δήλωσε πως η Τουρκία τον απείλησε και του είπε ¨Μην είσαι υποψήφιος¨.
Μα αφού τον απείλησαν τι να κάνει ο άνθρωπος ; Ακόμη και να βγει ο Ακιντζή επι της ουσίας δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στις σημαντικές αποφάσεις.
Αλλά εμείς το θέλουμε μόνο για να σπάσει το ¨ΕΓΩ¨ του Ταγίπ….

