Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αμερικανός πρέσβης : ¨Επιθετικές οι ενέργειες της Τουρκίας-Καταπιεστικό το καθεστώς Ερντογάν¨…

No Comments Share:

Δηλώσεις κατά της Τουρκίας από τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Άγκυρα

Ο υποψήφιος Αμερικανός πρέσβης δήλωσε ότι αν η Τουρκία αγοράσει  ρώσικα όπλα στο μέλλον ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόσθετες κυρώσεις. Ο Φλέικ υπερασπίστηκε το αρμενικό ψέμα περί γενοκτονίας και δήλωσε πως ο Ερντογάν είναι καταπιεστικός και “δεν ταιριάζει με το ΝΑΤΟ”.

Ο Τζεφ Φλέικ ο νέος υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ, παραβρέθηκε στην συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας. Ο Φλέικ αναφερόμενος στο αρμενικό ψέμα περί γενοκτονίας,  είπε ότι ο ίδιος αναγνωρίζει τα γεγονότα του 1915 ως γενοκτονία. Ο Φλέικ στο παρελθόν όταν ήταν γερουσιαστής είχε πει ότι “η απέλαση των Αρμενίων δεν ήταν γενοκτονία”.
…….
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ
“Η σχέση μας με την Τουρκία αντιμετωπίζει βαθιές προκλήσεις. Η Τουρκία επέλεξε να αγοράσει και να δοκιμάσει το ρωσικό σύστημα S-400. Αυτή η ενέργεια ήταν αντίθετη με τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν όλοι οι σύμμαχοι στην σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ 2016 και δικαίως προκάλεσε την απομάκρυνση της Τουρκίας από το πρόγραμμα F-35 και την επιβολή κυρώσεων CAATSA. Θα επαναλαμβάνω συνεχώς ότι η οδός για την απομάκρυνση των κυρώσεων αυτών είναι η απομάκρυνση των S-400. Προειδοποιώ επίσης πώς η αγορά στο μέλλον  ρωσικών όπλων εμπεριέχει το ρίσκο περισσότερων κυρώσεων.

Ο Φλέικ είπε ; ” Λαμβάνοντας υπόψιν τις επιθετικές ενέργειες της Τουρκίας στην περιοχή και τις κατασταλτικές τακτικές του καθεστώτος Ερντογάν που προς τον λαό του,  έχουμε ανάγκη από έναν πρέσβη που δεν θα διστάσει να κατηγορήσει την Τουρκία. Η καταπίεση που ασκεί ο Ερντογάν δεν ταιριάζει σε μία δημοκρατία και σε ένα σύμμαχο στο ΝΑΤΟ. Οι δημοκρατίες δεν φυλακίζουν δημοσιογράφους, δεν τρομοκρατούν ακαδημαϊκούς και δεν παραβιάζουν την θρησκευτική ελευθερία. Δεν αποσύρουν τις δεσμεύσεις τους για τερματισμό της βίας κατά των γυναικών και δεν φυλακίζουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους”

https://www.veryansintv.com/abdnin-ankara-buyukelci-adayi-flakeden-turkiye-karsiti-aciklamalar

28/9/2021

Previous Article

Κι όμως είναι αληθινές φωτογραφίες !

Next Article

Σύμβουλος Ερντογάν : ¨Η Ελλάδα σκοτώνει με όπλα μετανάστες¨…..

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *