Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γιατρός από τουρκικό νοσοκομείο: : ¨Έχουμε χιλιάδες κρούσματα στην Τουρκία, γέμισε ο 1ος όροφος, αύριο αρχίζουμε τον 2ο¨ !!!

0 σχόλια Share:

Βίντεο μέσα από νοσοκομείο δείχνει ότι η κατάσταση στην Τουρκία είναι πολύ πιο άσχημη από αυτά που περιγράφονται: “Στην Τουρκία υπάρχουν χιλιάδες άρρωστοι από τον ιό”.
Η γυναίκα-υπεύθυνη για την κρίση με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο, ακούγεται να λέει πως “Πιθανότατα αύριο γεμίζουμε τον πρώτο όροφο και αρχίζουμε να δεχόμαστε ασθενείς στον δεύτερο όροφο”.
Ακολούθως ακούγεται να λέει πως “Στην πραγματικότητα ελέγχαμε την υπόθεση, αλλά αυτή καταστράφηκε από τους προσκυνητές της Μέκκας.Αυτή τη στιγμή πλέον μπορούμε να μιλάμε για χιλιάδες κρούσματα”.
Από το βίντεο γίνεται αντιληπτό το εξής: Ιδιαίτερα λόγω αυτών που ήρθαν ως προσκυνητές από τη Μέκκα, έχουμε χιλιάδες κρούσματα που επεκτάθηκαν σε όλη την Τουρκία.
Την ώρα που ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε δηλώσεις για μία ωραία χρηματοοικονομική εικόνα, η υγεία του λαού αντιμετωπίζει μία σοβαρή απειλή. Κάνεις δεν ανησυχεί για το πώς θα σωθεί ο κατασκευαστικός τομέας, αλλά ο Ταγίπ Ερντογάν μιλά για δάνεια σπιτιών.
Το τονίζουμε για μία ακόμη φορά. Το κόμμα ΑΚΡ έχει καταστεί βασική απειλή για την υγεία του λαού !

 

“Binlerce virüslü hasta var!”


18/3/2020

Σχ. : Σήμερα ο υπουργός δήλωνε 98 κρούσματα και έναν θάνατο….

Σε αυτούς τους ¨θρησκευόμενους¨ τύπους του ΑΚΡ, ούτε το όνομα τους μην πιστεύετε !

Previous Article

Κανένα μέτρο προφύλαξης στο Καπαλί Τσαρσί της Πόλης-βίντεο

Next Article

H Tουρκία κλείνει τα χερσαία σύνορα της με Ελλάδα και Βουλγαρία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *