Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κούρδοι αντάρτες χτύπησαν την τουρκική RΟΚΕΤSΑΝ στην Άγκυρα !

0 σχόλια Share:

HBDH : Στην Άγκυρα χτυπήσαμε την κόρη οφθαλμού των ΤΕΔ την ROKETSAN

Oι HBDH ανέλαβαν την ευθύνη για την δράση που έγινε στο Ελμαντάγ της Άγκυρας, στην εταιρία ROKETSAN που υπάγεται στον τουρκικό στρατό και παράγει ρουκέτες και πυραύλους.

Με γραπτή τους ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της, οι Μονάδες Εκδίκησης Τεκοσέρ Γκεβέρ του Ενωμένου Επαναστατικού Λαϊκού Κινήματος (HBDH), ανέλαβαν την ευθύνη για την δράση στην ROKETSAN.

Οι HBDH στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως η δράση της Μονάδας Εκδίκησης Τεκοσέρ Γκεβέρ, πραγματοποιήθηκε με ειδική τεχνική και ανέφερε τα εξής :

¨Η υπαγόμενη στον τουρκικό στρατό εταιρία ROKETSAN που βρίσκεται στο Ελμαντάγ της Άγκυρας και παράγει πυραύλους και ρουκέτες, σήμερα στις 07/4/2020 και ώρα 14:30 χτυπήθηκε με μια ειδική τεχνική από την Μονάδα Εκδίκησης Τεκοσέρ Γκεβέρ. Στην έκρηξη που συνέβη καταστράφηκαν πλήρως ένα τμήμα των εγκαταστάσεων παραγωγής όπως και την αποθήκης των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή ρουκετών. Η μονάδα μας είδε νεκρούς και τραυματίες αλλά δεν ήταν δυνατόν να καθορίσει πόσοι ήταν, Η μονάδα μας αποχώρησε από την περιοχή χωρίς απώλειες και έφτασαν στην βάση τους.

…………….

https://anfturkce.com/guncel/hbdh-tsk-nin-goez-bebegi-roketsan-i-ankara-da-vurduk-139274

8/4/2020

Σχ: Βρήκαμε σχετικά το παρακάτω μακρινό βίντεο

Previous Article

O Eρντογάν στέλνει ¨δώρα¨ με κρατικά λεφτά με επιστολή δική του !

Next Article

Προσφυγιά, Γενοκτονία, Λαθρομετανάστευση

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *