Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κουρδικές πηγές : 18 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση σε μονάδα στην Κωνσταντινούπολη !

No Comments Share:

18 νεκροί σε δράση της HBDH – Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ

Οι HBDH ανακοίνωσαν πως σε δράση που έγινε στην Διεύθυνση Ραφείου του τουρκικού Σ.Ξ. υπήρξαν 18 νεκροί και 36 τραυματίες.

Σε γραπτή τους ανακοίνωση η Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ των HBDH (Πολιτοφυλακές Ενωμένου Επαναστατικού Λαϊκού Κινήματος) κοινοποίησαν τα αποτελέσματα δράσης που πραγματοποίησαν σήμερα στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης :

Στην ανακοίνωση όπου αναφέρεται πως ¨Στις 01:00 της 17/5/2020 στο Μάλτεπε της Κωνσταντινούπολης, η Μονάδας Εκδίκησης Αζάντ Σισέρ των HBDH, χτύπησαν με μια αποτελεσματική τεχνική την Διεύθυνση Ραφείου των Τ.Ε.Δ.¨ και καταγράφεται πως από την πυρκαγιά που προκλήθηκε καταστράφηκαν 30 στρατιωτικά οχήματα και ένα διώροφο κτίριο.  Στην ανακοίνωση αναφέρονται επίσης τα εξής : ¨Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης, όπως σε κάθε δραστηριότητα, έτσι και σε αυτή την δράση μας, συνεχίζει να λέει ψέματα στον λαό και να αποκρύπτει την πραγματικότητα. Από την μονάδα μας εντοπίστηκε ότι κατά την ώρα της δράσης μας υπήρχαν στην μονάδα τουλάχιστον 1500 στρατιώτες και ότι υπήρξαν 18 νεκροί και 36 τραυματίες. Αυτό είναι κάτι που παρά την χειραγώγηση του Χουλουσί Ακάρ, συζητιέται μεταξύ των στρατιωτών¨ .

https://anfturkce.com/guncel/hbdh-azad-siser-Intikam-birimi-nin-eyleminde-18-oelue-140939

17/5/2020

Σχ: Το υπουργείο Αμύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε πως υπήρξε μια πυρκαγιά και ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός και κανένας θάνατος.

Και στην ¨μέση¨ να είναι η αλήθεια σίγουρα είναι ισχυρό χτύπημα και μάλιστα μέσα στην οικονομική πρωτεύουσα των Τούρκων.

Previous Article

Οι εταιρίες που χρηματοδοτούν τα τουρκοσίριαλ- Διαδώστε το φίλοι και πάρετε τους τηλέφωνα !

Next Article

Βίντεο- Ο συνεχιζόμενος ¨βιασμός¨ του λεσβιακού ελαιώνα στη ΜΟΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *