ΚΤΙΡΙΟ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ

Περίεργη υπερασπιστική γραμμή από τον ιδιοκτήτη εκείνου του κτιρίου

Ο Χαλούκ Πεξέν-βουλευτής Τραπεζούντας του CHP για να εστιάσει στην αρχιτεκτονική μόλυνση, δημοσίευσε σε λογαριασμό του στα σόσιαλ μίντια φωτογραφία 9ροφου πολυκατοικίας στα Σούρμενα. Ο Κιοκσάλ Ακντουμάν-ιδιοκτήτης εκείνου του κτιρίου δήλωσε σχετικά πως ¨Είμαστε μια πολυπληθής οικογένεια, τον καιρό που το χτίζαμε σκεφτήκαμε την φύση¨.

Ο Χαλούκ Πεξέν-βουλευτής Τραπεζούντας του CHP, με στόχο να εστιάσει στα υψηλά κτίρια και στην αρχιτεκτονική ρύπανση, κοινοποίησε σε λογαριασμό του φωτογραφία ενός 9όροφου κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1995 και είναι στα τούβλα. Από κάτω σημείωσε πως ¨Εδώ είναι τα Σούρμενα της Τραπεζούντας. Δείγμα του πως εξαφανίζονται τα οροπέδια της Μαύρης Θάλασσας. Να η νοοτροπία του ΑΚΡ περί δήμων¨.

…………….

 

Αντιδρώντας ο ιδιοκτήτης του κτιρίου είπε : ¨Εάν δει κανείς την ουσία ο κ. Πεξέν έχει εν μέρει δίκιο, αλλά θα είναι πιο επωφελές να προσέξει τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς για την Τραπεζούντα, πριν βγει στα χωριά και στα οροπέδια. Είμαστε μια πολυπληθής οικογένεια, τον καιρό που το χτίζαμε σκεφτήκαμε την φύση, στο κτίριο υπάρχουν 18 διαμερίσματα. Εάν εσείς λέτε πως αυτά πρέπει να κατασκευάζονται με τον διαδεδομένο εκεί τρόπο κατασκευής τότε χρειάζεστε 18 ξεχωριστούς χώρους. Τότε δεν θα βρείτε χώρο να σπείρετε. Εμείς αναλογιζόμενοι αυτά στο διάστημα από 1995 έως 2000 καταλήξαμε πως αυτός ο τρόπος θα ήταν πιο σωστός. Δεν πρόκειται δηλαδή για πρόσφατο κτίσμα όπως ισχυρίζεται ο κ. Πεξέν και σίγουρα δεν έχει σχέση με κερδοσκοπία¨.

http://www.dha.com.tr/yurt/o-binanin-sahibinden-ilginc-savunma/haber-1544219

12/9/2019

Σχ: Μα  αν είναι δυνατόν να κατηγορείται ο εργολάβος για το κτίριο αυτό ! Τέτοια αρμονία με το περιβάλλον γύρω δεν έχουμε ματαδεί…

Αν είναι δυνατόν, τον κατηγορούν τον άνθρωπο για κερδοσκοπία…