ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΑΓΙΠ…

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Ο πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στα πλαίσια της επίσκεψης εργασίας, συνεχίζει τις συναντήσεις στην Αθήνα.

Στα πλαίσια των συναντήσεων ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο. Στην συνάντηση που έγινε στην προεδρία της Δημοκρατίας εξετάσθηκαν οι θέσεις των δύο χωρών. Στην αρχή της συνάντησης ο Γιλντιρίμ στην σύντομη ομιλία του μετέφερε τα χαιρετίσματα του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επίσκεψη του Παυλόπουλου στην Κωνσταντινούπολη. O Γιλντιρίμ ανέφερε πως ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια επίσημη επίσκεψη, είπε πως υπάρχουν θέματα στα οποία υπάρχουν διαφορετικές σκέψεις, αλλά και δουλειές που μπορούν να γίνουν  από κοινού.

Ο Γιλντιρίμ είπε πως ¨Στο θέμα της Ε.Ε. η Ελλάδα συνέβαλε στην υποψηφιότητα της Τουρκίας στην Ε.Ε. Ευχαριστούμε¨. Ο Γιλντιρίμ πρόσθεσε πως ανάμεσα στις δύο χώρες υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/12947-babakan-yildirim-qcumhurbakanimiz-erdoan-resm-br-zyaret-gercekletrmey-arzu-edyorq.html

19/6/2017