ΜΟΝΟ Ο ΤΑΓΙΠ ΞΕΡΕΙ !

Ο ισχυρισμός πως στηρίζονται οργανώσεις όπως το Μέτωπο Ελ Νούσρα και η Αλ Κάιντα είναι ψέματα και συκοφαντίες¨

page_el-nusra-ve-el-kaide-gibi-orgutlerin-desteklendigi-iddiasi-yalan-ve-iftira_317414524

Ο Ερντογάν απαντώντας στους ισχυρισμούς σχετικά με το ότι η Τουρκία στηρίζει τις οργανώσεις Μέτωπο Ελ Νούσρα και Αλ Κάιντα και τους παρέχει κατάλυμα, είπε πως ¨Όλα αυτά είναι ψέματα και συκοφαντίες¨.

…………….

Ο Ερντογάν αντιδρώντας στον δημοσιογράφο που ρώτησε, είπε ¨ Υπάρχει τέτοια ομάδα ; Ποια είναι τα έγγραφα που έχεις στα χέρια σου για αυτό το θέμα ; Οργανώσεις όπως η Νούσρα ή η Αλ Κάιντα δεν μπορεί να καταφύγουν στην χώρα μας, διότι μαχόμαστε εναντίον τους με τον ίδιο τρόπο που μαχόμαστε κατά των τρομοκρατικών οργανώσεων. Η Τουρκία δεν έχει σχέσεις με καμιά τους. Είναι σαφές αυτά που αναγνωρίζουμε στους αντιπολιτευόμενους της Συρίας. Εμείς αναγνωρίζουμε τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και την Συριακή Εθνική Επιτροπή. Έχουμε κάνει επενδύσεις που ξεπερνούν τα 2 δις $ σχετικά με τους πρόσφυγες. Η βοήθεια που μας έρχεται από τον κόσμο είναι 135 εκ. $. Από την πλευρά μας δεν είναι δυνατόν ποτέ να στηρίξουμε ακραία στοιχεία, όλα αυτά είναι συκοφαντίες και ψέματα¨.

…………..

T24com.tr 7/11/2013

Σχ : Τι μας λέει τώρα ο Ταγίπ ;  Πως όλοι οι δημοσιογράφι που πάνε στα ΝΑ και καταγράφουν τις ¨διευκολύνσεις¨ που παρέχει η Τουρκία είναι όλοι ψεύτες και ο μόνος που λέει αλήθεια είναι ο Ερντογάν. Ε καλά δικαίωμα του…

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone