ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ…

437 λίρες πρόστιμο στον γαμπρό που βίασε την πάπια

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας ζώων, 437 λίρες πρόστιμο επιβλήθηκε στον γαμπρό που όντας μεθυσμένος βίασε την πάπια του πεθερού.

ΠΡΟΥΣΑ – Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στην συνοικία Μωάμεθ του Πορθητή του δήμου Οσμάνγκαζί.

Ο 4 παιδιών πατέρας Α.Τ. και γαμπρός του 77 ετών Σ.Α. και της συζύγου του Ν.Α. έφθασε μεθυσμένος στο σπίτι. Το ηλικιωμένο ζευγάρι για να μην ενοχληθούνε η κόρη τους και τα παιδιά της, του ετοίμασαν κρεβάτι στο μπαλκόνι κοντά στο κοτέτσι με τις πάπιες. Όταν το επόμενο πρωί ο Σαλίχ Ακντεμίρ πήγε να ταΐσει τις πάπιες είδε πως η μία ήταν μέσα στα αίματα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Μαζί με την γυναίκα του, όταν είδαν ίχνη αίματος στο κρεβάτι αλλά και στο γιλέκο του γαμπρού τους, πήραν την πάπια και πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Εμέκ, περιέγραψαν πως ο γαμπρός τους βίασε την πάπια.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι, ενώ ο Α.Τ. είχε φύγει, και πήρε δείγματα αίματος από το κοτέτσι. Η πάπια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων του πανεπιστημίου του Ουλούνταγ. Εκεί από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε πως η πάπια είχε βιαστεί.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά αργότερα ανακάλεσαν την καταγγελία τους και ο γαμπρός τους ο Α.Τ. αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και είπε πως πρόκειται για συκοφαντίες.

Η αστυνομία μετά από την θεραπεία της πάπιας στο πανεπιστήμιο την παρέλαβε και την απέδωσε στον πεθερό Σ.Α. Αυτός όμως είπε πως ακόμη δυσκολεύεται να βαδίσει και ότι έχει ίχνη αίματος στα πούπουλα και προσθέτοντας πως ¨Πλέον χαΐρι δεν έχει από αυτή την πάπια¨, την έσφαξε.

Στην έρευνα που έκανε η εισαγγελία με δείγματα DNA, διαπιστώθηκε πως ο Α.Τ. ¨είχε συνάψει σχέση¨ με την πάπια.

…………….

Εφ. Ραντικάλ 19/5/2013

Μοιραστείτε
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone
Κατηγορία: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ | Ετικέτα: | 2 σχόλια

2 απαντήσεις στο ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ…

  1. […] Σκηνές απείρου κάλους στην γείτονα και “προοδευτική” (όπως θέλουν να μας πείσουν οι εν Ελλάδι λάτρεις της Τουρκίας) Τουρκία, όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση δημοσιεύονται (όσα από αυτά φτάνουν στον Τύπο) περιστατικά που αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας, ενώ δίνουν νέο νόημα στην γελοιότητα. Βέβαια, αξίζει να τονιστεί πως τα περιστατικά αυτά αποτελούν μέρος της βαθιάς κουλτούρας του τουρκικού λαού (εξαιρούνται οι εξ ανάγκης εξευρωπαϊσμένοι τούρκοι της Κωνσταντινούπολης και των παραλίων του Αιγαίου), ο οποίος εμμένει (καλώς ή κακώς) να διατηρεί τις παραδόσεις των προγόνων του. Όμως, το να επιμένουν κάποιοι στην Ελλάδα να μας πείσουν πως πρέπει να δανειστούμε από το “πνεύμα της Τουρκίας”, ξεπερνά την γελοιότητα των περιστατικών, αλλά και την έννοια της ό,ποιας λογικής μπορεί να επιδείξει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Προς ανεγκέφαλους, λοιπόν, διαβάστε, ενημερωθείτε και “μορφωθείτε” (από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ραντικάλ) για τον τρόπο ζωής της χώρας που… λατρεύετε, ενθυμούμενοι τα περιστατικά γεννήσεων ανθρωπόμορφων τεράτων που έχουν καταγραφεί στην γειτονική Τουρκία, αλλά λαμβάνοντας επιπλέον υπόψιν σας και το δικαστικό πόρισμα του συγκεκριμενου περιστατικού, που αναφέρει πως “ο βιαστής είχε συνάψει σχέση με την πάπια”: Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας ζώων, 437 λίρες πρόστιμο επιβλήθηκε στον γαμπρό που όντας μεθυσμένος βίασε την πάπια του πεθερού ΠΡΟΥΣΑ – Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στην συνοικία Μωάμεθ του Πορθητή του δήμου Οσμάνγκαζί. Ο 4 παιδιών πατέρας Α.Τ. και γαμπρός του 77 ετών Σ.Α. και της συζύγου του Ν.Α. έφθασε μεθυσμένος στο σπίτι. Το ηλικιωμένο ζευγάρι για να μην ενοχληθούνε η κόρη τους και τα παιδιά της, του ετοίμασαν κρεβάτι στο μπαλκόνι κοντά στο κοτέτσι με τις πάπιες. Όταν το επόμενο πρωί ο Σαλίχ Ακντεμίρ πήγε να ταΐσει τις πάπιες είδε πως η μία ήταν μέσα στα αίματα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Μαζί με την γυναίκα του, όταν είδαν ίχνη αίματος στο κρεβάτι αλλά και στο γιλέκο του γαμπρού τους, πήραν την πάπια και πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Εμέκ, περιέγραψαν πως ο γαμπρός τους βίασε την πάπια. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι, ενώ ο Α.Τ. είχε φύγει, και πήρε δείγματα αίματος από το κοτέτσι. Η πάπια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων του πανεπιστημίου του Ουλούνταγ. Εκεί από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε πως η πάπια είχε βιαστεί.Το ηλικιωμένο ζευγάρι έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά αργότερα ανακάλεσαν την καταγγελία τους και ο γαμπρός τους ο Α.Τ. αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και είπε πως πρόκειται για συκοφαντίες. Η αστυνομία μετά από την θεραπεία της πάπιας στο πανεπιστήμιο την παρέλαβε και την απέδωσε στον πεθερό Σ.Α. Αυτός όμως είπε πως ακόμη δυσκολεύεται να βαδίσει και ότι έχει ίχνη αίματος στα πούπουλα και προσθέτοντας πως “Πλέον χαΐρι δεν έχει από αυτή την πάπια“, την έσφαξε.Στην έρευνα που έκανε η εισαγγελία με δείγματα DNA, διαπιστώθηκε πως ο Α.Τ. “είχε συνάψει σχέση” με την πάπια. Εφ. Ραντικάλ 19/5/2013 Πηγή […]

  2. […] Σκηνές απείρου κάλους στην γείτονα και “προοδευτική” (όπως θέλουν να μας πείσουν οι εν Ελλάδι λάτρεις της Τουρκίας) Τουρκία, όπου σχεδόν σε καθημερινή βάση δημοσιεύονται (όσα από αυτά φτάνουν στον Τύπο) περιστατικά που αγγίζουν τα όρια της σχιζοφρένειας, ενώ δίνουν νέο νόημα στην γελοιότητα. Βέβαια, αξίζει να τονιστεί πως τα περιστατικά αυτά αποτελούν μέρος της βαθιάς κουλτούρας του τουρκικού λαού (εξαιρούνται οι εξ ανάγκης εξευρωπαϊσμένοι τούρκοι της Κωνσταντινούπολης και των παραλίων του Αιγαίου), ο οποίος εμμένει (καλώς ή κακώς) να διατηρεί τις παραδόσεις των προγόνων του. Όμως, το να επιμένουν κάποιοι στην Ελλάδα να μας πείσουν πως πρέπει να δανειστούμε από το “πνεύμα της Τουρκίας”, ξεπερνά την γελοιότητα των περιστατικών, αλλά και την έννοια της ό,ποιας λογικής μπορεί να επιδείξει ο ανθρώπινος εγκέφαλος. Προς ανεγκέφαλους, λοιπόν, διαβάστε, ενημερωθείτε και “μορφωθείτε” (από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Ραντικάλ) για τον τρόπο ζωής της χώρας που… λατρεύετε, ενθυμούμενοι τα περιστατικά γεννήσεων ανθρωπόμορφων τεράτων που έχουν καταγραφεί στην γειτονική Τουρκία, αλλά λαμβάνοντας επιπλέον υπόψιν σας και το δικαστικό πόρισμα του συγκεκριμενου περιστατικού, που αναφέρει πως “ο βιαστής είχε συνάψει σχέση με την πάπια”: Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας ζώων, 437 λίρες πρόστιμο επιβλήθηκε στον γαμπρό που όντας μεθυσμένος βίασε την πάπια του πεθερού ΠΡΟΥΣΑ – Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στην συνοικία Μωάμεθ του Πορθητή του δήμου Οσμάνγκαζί. Ο 4 παιδιών πατέρας Α.Τ. και γαμπρός του 77 ετών Σ.Α. και της συζύγου του Ν.Α. έφθασε μεθυσμένος στο σπίτι. Το ηλικιωμένο ζευγάρι για να μην ενοχληθούνε η κόρη τους και τα παιδιά της, του ετοίμασαν κρεβάτι στο μπαλκόνι κοντά στο κοτέτσι με τις πάπιες. Όταν το επόμενο πρωί ο Σαλίχ Ακντεμίρ πήγε να ταΐσει τις πάπιες είδε πως η μία ήταν μέσα στα αίματα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Μαζί με την γυναίκα του, όταν είδαν ίχνη αίματος στο κρεβάτι αλλά και στο γιλέκο του γαμπρού τους, πήραν την πάπια και πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Εμέκ, περιέγραψαν πως ο γαμπρός τους βίασε την πάπια. Η αστυνομία πήγε στο σπίτι, ενώ ο Α.Τ. είχε φύγει, και πήρε δείγματα αίματος από το κοτέτσι. Η πάπια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων του πανεπιστημίου του Ουλούνταγ. Εκεί από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε πως η πάπια είχε βιαστεί. Το ηλικιωμένο ζευγάρι έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά αργότερα ανακάλεσαν την καταγγελία τους και ο γαμπρός τους ο Α.Τ. αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και είπε πως πρόκειται για συκοφαντίες. Η αστυνομία μετά από την θεραπεία της πάπιας στο πανεπιστήμιο την παρέλαβε και την απέδωσε στον πεθερό Σ.Α. Αυτός όμως είπε πως ακόμη δυσκολεύεται να βαδίσει και ότι έχει ίχνη αίματος στα πούπουλα και προσθέτοντας πως “Πλέον χαΐρι δεν έχει από αυτή την πάπια“, την έσφαξε. Στην έρευνα που έκανε η εισαγγελία με δείγματα DNA, διαπιστώθηκε πως ο Α.Τ. “είχε συνάψει σχέση” με την πάπια. Εφ. Ραντικάλ 19/5/2013 Πηγή […]

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *