Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

No Comments Share:

Ιστοσελίδα του περιοδικού Αζινλίκτσα  31-5-2010

Διοργανώνεται στην Ξάνθη στις 12-13 Ιουνίου τo 9ο   Φεστιβάλ Δάφνης ελληνοτουρκικής φιλίας, που στοχεύει στην πρόοδο των σχέσεων φιλίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία, σε κοινωνικό, οικονομικό, πολιτιστικό και καλλιτεχνικό επίπεδο.

Το πρώτο στάδιο του 9ου φεστιβάλ ελληνοτουρκικής φιλίας που οργανώνει ο Σύλλογος ελληνοτουρκικής Φιλίας Δάφνη αρχίζει το Σάββατο στις 12-6 στο Λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στην Ξάνθη.Μετά το ελληνοτουρκικό πάνελ στις 21.00 , θα συνεχιστεί με κοντσέρτο που θα δοθεί στις 13-6 στις 21.00 στο Ξανθίπειο ανοιχτό θέατρο. Στο κοντσέρτο που θα ομορφύνει με τα τραγούδια της η Σουζάν Καρντές από την Ιστανμπούλ, θα ακουστούνε βαλκανικά τραγούδια, καλλιτεχνική τουρκική μουσική και ελληνικά ρεμπέτικα.
Στην ανακοίνωση που έκανε ο σύλλογος Δάφνη, αναφέρεται πως η είσοδος είναι ελέυθερη και λέει : ¨Αν θέλεις να χορέψεις κάτω από τα αστέρια, έλα σε εμάς ¨.

Σχόλιο : Η μισή Κύπρος κατεχόμενη, το Casus Belli να επικρέμεται, και στον Έβρο ο τουρκικός στρατός  ασκείται  με γέφυρες ταχείας ζεύξεως. Και κάποιοι να παραμυθιάζονται (;)  με ελληνοτουρκική φιλιά. Ον έκαστος κατά διάνοιαν έχει…

Previous Article

ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΟΥ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΣΕΖΓΚΙΝ ΤΑΝΡΙΚΟΥΛΟΥ

Next Article

ΠΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *